Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 z5500 satılıp o alınmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 z906'nın görüntüsü z5500 kadar iyi gelmedi, gerçi multiplayer için kulaklık+mikrofon baya iyi oluyor. öyle bir şey yapmayı düşünmüyorsan "satma" diyenlere katılıyorum ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Param olsa ses kartına talip olurdum almam lazım ama erken satıyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Zegna said: eh gidip bose filan alamam tabikide, mr hand in dedigi z906 mı ne daha iyiyse o alınabilir. verdiği ses olarak çok acaip bi fark olduğunu sanmıyorum da işte kullanımda falan daha geliştirilmiştir bi de ekstraları vardır eskisine göre. test etmiş biri çıkarsa sölesin işte... ha ya da hemen kendini belli eden audiophile arkadaşlara sorman lazım gerçekten iyi bi sistem nedir ne değildir diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar