küheylan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Isparta'da denk gelirsem gidip dicem böyle böyle bizim arkadaş senden hoşlanmış diye. Benden hoşlanırsa ama üzgünüm dostum.
Drall Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 hakkaten lan ne yengesi, hatun, benim kız falan diyim. küheylancım kusura bakma, facebookta fotoğrafımı beğenmiş olm ötesi yok sdfkjgh
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 küheylan senin stalkladığın kız noldu
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Drall said: hakkaten lan ne yengesi, hatun, benim kız falan diyim. küheylancım kusura bakma, facebookta fotoğrafımı beğenmiş olm ötesi yok sdfkjgh oo tamam iş bitmiş
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ben geçen gün gördüm onu çok çirkin gözüktü gözüme, ama ekşi sözlükteki yazıyı silmedim, bir takım kızların hoşuna gitmişti o. drall'a dedim hatta al olm yolla bunu kıza diye yollamadı sanırım.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ıspartada olanlar kimler bu arada onu bi yazın
Drall Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Sparkcaster said: Drall said: hakkaten lan ne yengesi, hatun, benim kız falan diyim. küheylancım kusura bakma, facebookta fotoğrafımı beğenmiş olm ötesi yok sdfkjgh oo tamam iş bitmiş iş bitti bitmesine de işte muhabbeti başlatmaya tırstım bi an. iyisi mi bir şey paylaştığında sohbette offline facebookta online gezen insanlar. diye mesaj falan atayım sdfkjh
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 yok daha neler, selam nöördün diye gir işte lafa artık.
barbu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ya bize ver ismini. senin hesaptan yazalım kıza. herkes 1-2 cümle yazsa kafası karışır. sonra seni salarız üstüne kafası karışmışken son darbeyi indirirsin.
Öne çıkan mesajlar