eski Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 arkadaslara yada orda kalan patilere sormak ıstıyorum , 17 ekimde kıprısa gidicem, 1- nerde kalayım? 2- denize girilirmi o tarihte hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 1- otelde. 2- girilebilir de girilemeyebilir de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 1-öğrenci evinde 2-girilmez. 3-kumar oynamaya gittiğinde, bol bol içki iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 4 5 gun kalıcam abi,içkiden cıkarmam zor biraz kumar parasını zaten de,güzel bir otel tavsiyesi lazım. vanille yetkili bi teyzeyede benziosun yardım et isim ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 teyze mi? jahrein. beni vanil teyze gönderdi dersin, ismimi ver akan sular durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 güzel otele para verme boşuna. lefkoşada kıytırık pansiyonda kal, her gece lipstick'e git, işini gör. program 350 TL. orada da kalabiliyosun zaten, odalar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 lipstick, playboy ve hanedan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ya ben de kurban bayramında gitmeyi planlıyordum. neden denize girilmez küheylan yaa? sıcak plmuyor mu Kıbrıs o tarihlerde?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 abi cratos ta kalıcam lan süpermiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 /summon BoneC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 cetintas said: ya ben de kurban bayramında gitmeyi planlıyordum. neden denize girilmez küheylan yaa? sıcak plmuyor mu Kıbrıs o tarihlerde?! ABi ben Antalya'yı düşünüyorum da biz o tarihlerde pek girmiyoruz denize. Sanmıyorum Kıbrıs'da da girilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 içtiğin votkaya viskiye bakar valla o tarihte denize girmek sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar