Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sahibinden.com sacmaligi

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Valla sorunlar bitmek bilmiyor. Gecen gun actigim topicte bahsettigim gibi islemcinin yandigi kesinlesti. Islemciyi yakan da yeni siparis ettigim anakart.

Artik anakart bir isime yaramayacagindan ve arizali oldugundan dolayi iade etmek istedim, sahibinden`in musteri hizmetlerini aradim ve kadin bana onayi durdur linkine basmam gerejtigini soyledi. ben de aksam eve gelince tam olarak bunu yaptim. fakat gelen sayfada iade kargo bilgilerini girmem gereken yerde `urunun onayi basariyla gerceklesti, saticiya yorum yapmak icin tiklayin` yaziyordu.

Kafayi yiyerekten aradim musteri hizmetlerini, bu ne is dedim. Son derece bilgisiz bi hatunu koymuslar oraya, efem su kadar gun onay verme sureniz vardi o sure zarfinda yapmadiginiz icin otomatik onaylanmis dedi OHA dedim daha 4 gun var yaziyordu onay suresine. Yok dedim yanlis bakiyorsunuz bu kadar gun vardi ben de onayi durdur dedim diye. Hayir yapmamissiniz dedi bu, e ben de sinirlendim bi guzel kalayladim bunu. Ee oo yarin sabah 9da arayin lutfen dedi iyi dedim. Ardindan da 4 paragraflik bi mail attim adamlara durumu anlatan.

Ulan zaten islemciden olduk, bi de bunlarin salak sistemi yuzunden bozuk anakarta bi ton para vermis olucaz neredeyse. Hayir kor degiliz neye basrigimizi da goruyoruz salak yerine koyuyorlar resmen. Bir daha da internet uzerinden elektronik almam, bu zamana kadar pek cok kisi netten elektronik alma derdi ben hic sorun yasamamistim ama ugrasmayayim kargoyla gelsin hem de ucuz olsun usengecligi yapmam bir daha.

tldr ozet: sahibinden.com`un muthis sistemi onayini durdurdugum urunu onaylamisim gibi gosterip parayi saticiya verecek. gozunu seviyim gittigidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

mesaj attim da insallah cevap gelecek. kargo paketine bi cep telefonu yazmislar onu mu arasam yarin da pazar gerci.

bi de sahibindeni tercih etmemin nedeni baska bi yerden alsam iadede kastiriyorlar ama mesela gittigidiyorda seve seve iade aliyorlar bi sanslari yok. sahibinden de aynidir heralde diye dusunmustum.
Sosyal ağlarda paylaş

Islemci amd ya

Bugun sabah aradim sahibindeni tamam dedi hatun urunu sorunlular kategorisine aliyorum yarin kargolayabilirsiniz urunu. Iyi dedim ben de ama simdi bakiyorum sorunluda falan degil hala onayli ve ilk is gununde para aktarilacak gozukuyor. Deli eder adami.

Satici da hirdavat cikti, iade almam diyor. Yasal yukumluluklerinden bahsettim kendisine. Neyse sabah 9 olsun her sey daha belirgin olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

yorucu bir haftanın ardından iade işlemi gerçekleşti sonunda.

mal satıcı beni 56 kere aradı her seferinde ayarı yiyip kapattı. en son aradığında da o parayı sana helal etmiyorum dedi. benim paramı bana helal etmiyor akıllı.

adam o kadar ısrarlı bir 5 kuruş insanıymış ki ürünü hala gidip kargo şubesinden almamış. hala bir şey elde edebileceğini sanıyor sanırım. sahibinden'in erkek çalışanları çok kafaymış yalnız, seve seve alacak o iadeyi, almasa da farketmez paranız size geri iade edilecek her türlü dedi. nitekim öyle olmuş. sistemlerinde aksaklıklar olsa da çalışanları bir şekilde kapatıyor eninde sonunda.

5-10 lira için fazla yordum kendimi ama en azından hakkımı yedirmedim. siz siz olun benim yaptığım mallığı yapıp 1500-2000 işlemden az satış yapmış adamlardan ürün almayın bu tarz sitelerde. hani 40 yılda bir bi sorun olur üründe böyle canınız sıkılır.

ha bu arada işlemci bana kaçtı ama değiştirecektim zaten, bahane oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Sahibinden hakkatten gerizekali.

Kitap koydum siteye. 7 Kitap icin 80 TL fiyat girdim. Aciklama kismina da piyasa fiyati 147 TL diye yazdim. Gece 2,5'ta mail gelmis "ilaniniz uygun olmayan fiyat sebebiyle askiya alinmistir" diye. Aldim mail'i forward ettim direkt "uygun olmayan nedir ?aciklayiniz" diye. Ilaniniz onaylandi diye mail geldi tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...