odullusoru Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Rewendor said: e prezentabl'dan anladığın saç göz rengiyse, "öğrenci olsun da ucuza çalıştıralım" diyosan zaten kim gelsin? baştan kendi kendini bitirmişsin. ne ucuzu be geceliği bin lira veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 bende eli yüzü düzngün helal süt emmiş iyi bir mesleği olan anlayışlı alçak gönüllü güler yüzlü birini arıyorum. bilginize.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 aradığın kişide cinsiyet belirtmeyerek çok ciddi tehlikeye atmışsın kendini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Forever alone not:ziyan millieğitim bakanlıgı upload kelimesini engellediği için resim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 şu kanepenin videolarına bi ulaşabilsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 odullusoru said: bir projenin tanıtımı için çalışacak, gerekli firmaları dolaşacak alımlı, diksiyonu düzgün, prezantabıl (sarışın-kızıl, mavi-yeşil gözlü) bir çalışana ihtiyacım var. Yanlış yerde arıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 yanlış yerde aradığını belirtecek 100. kişiye ödül verilecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 kapatıyorum artık bunu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar