Cacik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Bulunduğum yerde günde en az bir, iki kez elektirik gidip geliyor, sistemim i7 x58, hd6870 yani çok yüksek watt harcayan bir sistem, bu elektrik kesintilerinde donanımın zarar görme ihtimali varmı PSU' m da bu, bi koruma falan sağlıyormu özelliği varmı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 psu yanabilir dandikse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 patlama yapmazda hdd gidebilir bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 birde jenaratörden gelen bu tarz prizden var odada kesintisiz güç sağlıyor , ama 850 watt lık psu yu buna bağlarsam sıkıntı olurmu bilemiyorum elektrik- elektronikçi arkadaşlar varsa yorumları bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 yani şöyle bişey olmaz da; elektriğin ilk geldiği an problem yaratabilir. sana önerim anahtarlı uzatıcılardan alman ve elektrik gittiği an anahtarı kapatıp pille devam etmen... edit: of çok pardon ya... o kadar alıştım ki laptoplara iyice laptop olarak baz aldım senin pcyi de=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Cacik said: birde jenaratörden gelen bu tarz prizden var odada kesintisiz güç sağlıyor , ama 850 watt lık psu yu buna bağlarsam sıkıntı olurmu bilemiyorum elektrik- elektronikçi arkadaşlar varsa yorumları bekliyorum UPS kaç VA'lik? Hali hazırda hangi aletler bağlı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 geçen ay elektrik kesintisinden 700 watt ocz psum yandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 throine said: Cacik said: birde jenaratörden gelen bu tarz prizden var odada kesintisiz güç sağlıyor , ama 850 watt lık psu yu buna bağlarsam sıkıntı olurmu bilemiyorum elektrik- elektronikçi arkadaşlar varsa yorumları bekliyorum UPS kaç VA'lik? Hali hazırda hangi aletler bağlı? ups koca kampüsün UPS'i bütün kampüse elektrik sağlıyor, ama priz başına gelen güçte bir sınır varmıdır bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bagla kampusun ups'ine. bisey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 tamamdır , birşey olursa falan faturayı yolluyorum adresine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bu arada netten hesapladımda 700 watt fln çekiyor makine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Cacik said: tamamdır , birşey olursa falan faturayı yolluyorum adresine :D normal prize takacagına ups'e tak. secim yapmak cok zor olmasa gerek. ayrıca tum kampusu cekiyorsa bir ups senin bilgisayarını da ceker merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 peki bu ups prizin olayı nedir, yani elektrik kesintisi olmasa bile gücü jenaratörden alıyor dimi, kesildiğinde değil her daim gücü ordan sağlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 UPS = Uninterruptible Power Supply Jenerator degil, kesintisiz guc kaynagı. Elektrik gitse de belirli bir sure UPS'e baglı olan cihazlar bir sure daha calısmaya devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 yani elektrik gitmediği sürece normal priz görevi görüyor , normal kaynaktan güç çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 evt içinden elektrik geçiriyor laptopun elektirikteyken bataryayla çalışması gibi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 iyiymiş o zaman, şimdi benim kafamdaki soru işareti, tamam koca kampüse yetiyor bu ups de, diyelim elektrik gitti, ups devreye girdi , ama yeterli gücü sağlıyamadı, gerekenin altında bir güç sağladı, bu durumda bilgisayarı mı bozar yoksa otomatik elektrik gitmiş gibi shut down mı yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 elektrik varken de ups calıstırıyor cihazları. ama ups'in kendisi elektrikten beslendigi icin bi sıkıntı yok. elektrik kesintisi uzun surerse ups de bi yere karar dayanabilecektir. ups kesilince normal elektrik kesildiginde ne oluyorsa o oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 anakartın saglamsa.. Ki saglamdır.. Msi platinium vardı mesela bende eskiden.. Anakarta baglı hiçbişeye zarar gelmez ki.. Bi kere bile hatalı kapandım ben demedi başlangıçta chkdsk yapmaya gerek duymadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar