sehzade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 bir aralar ferentus online vardı bilen varmı bilmiyorum ama ben o oyunla basladım online oyun serüvenine ve cok seviyordum o oyunun tarzını da sidmi bulamadım hiç o tarz. yane böyle quest vs. yerine kendin npcleri(yaratıkları) keserek level filan atlıyorsun item düsürüyorsun filan simdi bi kaç oyun denedim hepsinde questlerle ilerliyor normal online oyuncuları göremiyorum yane bildigin pc oyunu oynuyorum sanki mesela lord of the rings onlinea baktım demin habire quest veriyor ama yane böle sadece benvarım başka online player ları göremiyorum ilk levellerdeyim diyemi öyle anlamadım da sıkıldım direk dedigim gibi ferentusu bilen varsa anlamıstır dedigimi heralde varmı o tarz oyun bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 npcleri(yaratıkları) keserek level filan atlıyorsun item düsürüyorsun gercekten unique bir sistemmis mmo dunyasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 yane diyen herkesten nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 sehzade said: bir aralar ferentus online vardı bilen varmı bilmiyorum... sıkıldım direk dedigim gibi ferentusu bilen varsa anlamıstır dedigimi heralde varmı o tarz oyun bilen error verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 uo diyesim geldi ama ağzıma zopaylan vururlar diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 sehzade said: mesela lord of the rings onlinea baktım demin habire quest veriyor ama yane böle sadece benvarım başka online player ları göremiyorum ilk levellerdeyim diyemi öyle anlamadım da sıkıldım ilk levellerde Tutorial bölgesindesin. Oyunun mekaniğini öğretiyor sana. Senin gibi birileri başlamışsa anca onları görebilirsin. Yoksa tutorialdan çıkmadan zor asıl dünya ile etkileşime giremiyorsun. Ondan da lvl 6-7 gibi çıkmış oluyorsun zaten max. yarım saat sürüyor. Sen grind mantığında oynamayı seviyorsun anladığım kadarıyla. Dediğini her MMO da yapabilirsin. Özellikle Uzakdoğu oyunlarına bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 METİN2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 hep merak ettim metin 1 diye bir oyun var mı acep diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 jonq said: sehzade said: mesela lord of the rings onlinea baktım demin habire quest veriyor ama yane böle sadece benvarım başka online player ları göremiyorum ilk levellerdeyim diyemi öyle anlamadım da sıkıldım ilk levellerde Tutorial bölgesindesin. Oyunun mekaniğini öğretiyor sana. Senin gibi birileri başlamışsa anca onları görebilirsin. Yoksa tutorialdan çıkmadan zor asıl dünya ile etkileşime giremiyorsun. Ondan da lvl 6-7 gibi çıkmış oluyorsun zaten max. yarım saat sürüyor. Sen grind mantığında oynamayı seviyorsun anladığım kadarıyla. Dediğini her MMO da yapabilirsin. Özellikle Uzakdoğu oyunlarına bak. eyv arkadasım sonunda işe yarar saglam bi cevap tesekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ferentus bende oynadım level 30 a kadar gelmiştim sanırım sonra baktım hack ile insanlar 1-2 saatte o aşamaya geliyor bırakmıştım ama fena değildi atmosferi. knight online var ama oyuncu kalitesi olarak galaksinin en kalitesiz oyunu ve aynı hack, bug gibi sorunlar var. lotr un senin dediğin sistem ile ilgisi yok ama önerebileceğim cabal online var fena değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 tesekkür ettim valla hiç bir oyun ferentusun tadını vermedide cabala bakcam eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar