Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ferentus

sehzade

Öne çıkan mesajlar

bir aralar ferentus online vardı bilen varmı bilmiyorum ama ben o oyunla basladım online oyun serüvenine ve cok seviyordum o oyunun tarzını da sidmi bulamadım hiç o tarz. yane böyle quest vs. yerine kendin npcleri(yaratıkları) keserek level filan atlıyorsun item düsürüyorsun filan simdi bi kaç oyun denedim hepsinde questlerle ilerliyor normal online oyuncuları göremiyorum yane bildigin pc oyunu oynuyorum sanki

mesela lord of the rings onlinea baktım demin habire quest veriyor ama yane böle sadece benvarım başka online player ları göremiyorum ilk levellerdeyim diyemi öyle anlamadım da sıkıldım direk dedigim gibi ferentusu bilen varsa anlamıstır dedigimi heralde varmı o tarz oyun bilen
Sosyal ağlarda paylaş

sehzade said:

mesela lord of the rings onlinea baktım demin habire quest veriyor ama yane böle sadece benvarım başka online player ları göremiyorum ilk levellerdeyim diyemi öyle anlamadım da sıkıldım

ilk levellerde Tutorial bölgesindesin. Oyunun mekaniğini öğretiyor sana. Senin gibi birileri başlamışsa anca onları görebilirsin. Yoksa tutorialdan çıkmadan zor asıl dünya ile etkileşime giremiyorsun. Ondan da lvl 6-7 gibi çıkmış oluyorsun zaten max. yarım saat sürüyor.

Sen grind mantığında oynamayı seviyorsun anladığım kadarıyla. Dediğini her MMO da yapabilirsin. Özellikle Uzakdoğu oyunlarına bak.
Sosyal ağlarda paylaş

jonq said:

sehzade said:

mesela lord of the rings onlinea baktım demin habire quest veriyor ama yane böle sadece benvarım başka online player ları göremiyorum ilk levellerdeyim diyemi öyle anlamadım da sıkıldım

ilk levellerde Tutorial bölgesindesin. Oyunun mekaniğini öğretiyor sana. Senin gibi birileri başlamışsa anca onları görebilirsin. Yoksa tutorialdan çıkmadan zor asıl dünya ile etkileşime giremiyorsun. Ondan da lvl 6-7 gibi çıkmış oluyorsun zaten max. yarım saat sürüyor.

Sen grind mantığında oynamayı seviyorsun anladığım kadarıyla. Dediğini her MMO da yapabilirsin. Özellikle Uzakdoğu oyunlarına bak.

eyv arkadasım sonunda işe yarar saglam bi cevap tesekkür ettim
Sosyal ağlarda paylaş

ferentus bende oynadım level 30 a kadar gelmiştim sanırım sonra baktım hack ile insanlar 1-2 saatte o aşamaya geliyor bırakmıştım ama fena değildi atmosferi.

knight online var ama oyuncu kalitesi olarak galaksinin en kalitesiz oyunu ve aynı hack, bug gibi sorunlar var.

lotr un senin dediğin sistem ile ilgisi yok ama önerebileceğim cabal online var fena değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...