cetintas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 o zaman hintliler,pakistanlılar ve sonra da bizim Türkler geliyor Amerika'da ki IT sektöründe diyenler haklı. B)- edit: ücret sıralaması,düşükten yukarıya manasında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Microsoft'un maasi irktan ziyade title'a gore verdigini belirtmek lazim. CV'de foto bile yasak ulkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 valla ben microsoft,ibm,apple,vs. diye ayırmıyorum. adamlar aynı işi amerikalı'ya hintliye verdiklerinin 4 katına yaptırıyorlarmış,zamanında yabancı gazetede okumuştum,aynı haberi bizim hürriyet(ti galiba)'te alıntılamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 aylık gider sorulmuş adam belki bir o kadar da yatırım yapıyor nerden bilcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Abi adam çok kazanıp az harcıyordur belki. İnsanların gelirini hesaplamak tatsız bir şey lütfen =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 doğru,soru giderdi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 cetintas said: valla ben microsoft,ibm,apple,vs. diye ayırmıyorum. adamlar aynı işi amerikalı'ya hintliye verdiklerinin 4 katına yaptırıyorlarmış,zamanında yabancı gazetede okumuştum,aynı haberi bizim hürriyet(ti galiba)'te alıntılamıştı. Outsourcing'den bahsediyorsun da o sirketlerin hicbirisi yeni teknolojiyi o sekilde uretmiyor. O yuzden en iyi muhendislerini amerikada calistiriyorlar ve bayaa da saglam para veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 her ay ruhumdan 5 gram kopup gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 patilerin gideri yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar