Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gemlik, olağanüstü güvenlik

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Viktor said:

calimero said:

Viktor said:

hani kurt olsam cidden elime sopayi alir agizlarini burunlarini kirardim, turk oalrak yapinca irccilik gak guk oluyo cunki

ama değilsin, bu yüzden de kılıf altına gizlemeye çalıştığın şey ırkçılık ve ırkçısın evet...

eglem yapmayi beceremeyip eylem diye hicbi gunahi olmayan esnafin camini cercevesini indiren, butun halkin vergisiyle yapilan kaldirimlari levhalari sokenlerden, halkin aprasiyla alinan otobusleri yakanlardan tiksinmek, agizlarini burunlarini kirmak istemek irkciliksa gayet irkciyim ve irkciligimla gurur duyuyorum

aptal solcu fraksiyonlar icinde gecerli bu, bi eylem yapiyorlar bankamatik filan yakip araba kundakliyorlar sonra FAK YEEEE KOMUNIZM

kamu malini tahrip etmenin sosyalizm, gunahsiz esnafin camini cercevesini indirmenin baris yuruyusu oldugu bir toplumda irkcilikta olsa olsa moral faggotry olur iste bole

ya bi senin kafan çalışıyo zaten asdafasdsa

aslında kafanın çalıştığı kısımda, k.kore üzerinden bayat espriler yapma konusunda devam etsen daha iyi olurdu ama neyse.

hakaret etmiyorum dikkat ettiysen, tavsiye veriyorum. yersen tabii...
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

"BUNU YAPMAK IRKÇILIKSA, IRKÇIYIM O ZAMAN!!!"

ota boka ırkçı demenin bir manası yok. şu forumda kürtlerin haklarını en çok savunanlardan birisiyimdir belki de, ama çıkıp karayılan gibi tipleri savunmak için mal olmak lazım biraz.

şiddetin ırkı olmaz. yapana cezasını vereceksin. devlet verecek ama sokaktaki vatandaş eline sopa alıp vermeyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

ya bi senin kafan çalışıyo zaten asdafasdsa

aslında kafanın çalıştığı kısımda, k.kore üzerinden bayat espriler yapma konusunda devam etsen daha iyi olurdu ama neyse.

hakaret etmiyorum dikkat ettiysen, tavsiye veriyorum. yersen tabii...

ad hominem yapma genc!, argumanla gel benim fikirlerime, safsatayi 3 yasinda cocukta yapiyo adsffds
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ne yalan söyleyeyim, bugün bi olay olursa diye dükkanda sopa hazır durmadı değil.

Gerçi bizim dükkan demir işi üzerine olduğu için her daim demir sopa var sdf, her taraf profil parçası dolu.

Kimse kusura bakmasın, babam 38 yıldan fazla süredir esnaflık yapıyor ve o 38 yılın emeğiyle oluşan bi dükkanımız var.

Araba desen aynı şekilde emeklerin ürünü.

Gerizekalının biri gelip de burada haberlere konu olup karışıklık çıkaracak diye babamın 40 yıla yakın süredir verdiği emeği yakıp yıktıracak değiliz.

Bakıyoruz newton'un hareket yasalarına, 3. yasa diyor ki: "Her etkiye karşılık eşit ve zıt bir tepki vardır." Adam bunu 1687 yılında sunmuş insanlığa. 2011 yılında bunu bilmek lazım. Sonra sopa yiyince BASKI VAR BİZE diye ağlamasınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

kurt olduklari icin immune lar iste, kurtum ben cok acilar cektim diyip otobus yakinca, adam oldurunce, konuyla alakasi olmayan insanalrin hayatlarini zehir etsen bile kimse sana bisi diyemez

yasasin halklarin kardesligi!
yasasin ozgurluk ve esitlik!

herkes esit
kurtler daha esit cunki coooook acilar cektiler
biliyormusuuuuuuuun?
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

ad hominem yapma genc!, argumanla gel benim fikirlerime, safsatayi 3 yasinda cocukta yapiyo adsffds

kamu malı dediğin devlet malı (np, yakılabilir), yanan tükan dediğin genelde banka, bankamatik. ha normal tükan camı inmiyor mu? iniyor elbet, ancak burada tükan sahipleri de %100 suçsuz diyemem. ha suçlu da diyemem, suçsuz adamın camlarını indirmemelisin.

komünistler de bankamatik yakıyo demişsin, buna zaten cevap vermem (bankalar ağaç dikiyo, çevreyi kurtarıyo çünkiii ^_^). yalnız ileride bir bankaya kapağı atarsan, eylemlerde önce haber ver molotoflamayız senin çalıştığın yeri o kadar dertlendiysen.

ha bir de devlet eliyle öldürülen insan sayısına bak. burada bahsettiğim güneydoğuda olenler değil. madenlerde ölenler, tersanelerde ölenler. günde 12 saat çalıştırılıp yavaş yavaş öldürülenler...
Sosyal ağlarda paylaş

Dükkan sahipleri de %100 suçsuz değilmiş ehehehe

Ulan diyodum zaten bu babamın yüzünde bi suçluluk var diye. Meğerse sırf millet molotof atsın da ortalık karışsın diye dükkan işletiyomuş 40 yıldır, bakarmısın provakatöre herife ya.. Tüm bağlarımı kesicem babamla.
Sosyal ağlarda paylaş

devlete para havadan geliyor, maaslarimizdan kesilen %50 yi asan vergilerle alinmiyor cunki yaktikalri otobusler lol

eh calismamak icin devlet bizi beslesin diyen bir sistemin son savunucularinin boyle seyleri bilmemesi dogal, anca bankamatik yakin, otobus yakin iste bi boka yaradiginiz yok zarar verin sade

sonra niye kimse bizi sevmiyor? :((((((

http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2009/03/funny-pictures-cat-pouts-and-wants-more-fish.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

bu 6 kasım'da sanırım her sene yökü protesto gösterileri oluyor kolejle kızılay arasında her sene çatışma çıkar, gaz bombası kullanıyorlar reröre diye ağlarlar.

adamlar minibüslerle çuval çuval taş getirip zulaladılar kurtuluş parkına gözümle gördüm, kaldırım taşlarını söküyorlar onlar da yetmiyor tabi.

sonra polis bizi ellemesin. katil polis.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Ulan diyodum zaten bu babamın yüzünde bi suçluluk var diye. Meğerse sırf millet molotof atsın da ortalık karışsın diye dükkan işletiyomuş 40 yıldır, bakarmısın provakatöre herife ya.. Tüm bağlarımı kesicem babamla.

baban isi gucu birakip ailesini beslemeye calismak yerine kapitalist sistemi bankamatik kundakliyarak yikmaya calissaydi dunya bugun cok daha guzel biyer olurdu!

aile gecindirmek icin calismakta neymis, devletin sonsuz parasi var beslesin aileyi
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

ben biliyorum abi..

senin baban 80lerde millete zorla arnavut biberi yedirdi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ya taam hacılar; sizler 15 saat günde çalışarak, bankalar morgıç dolayısıyla kıçınızdaki donunuzu alsa da, ya da aman neyse sistemdeki 12318319 tane çarpıklığı sayamayacağıma göre... sistemle probleminiz olmadan yaşamaya devam edin. önünüze konmuş olsun bir kürt kartı, onla oynayıp durun...

ha, ne viktor'un ne ahmedinejad'ın (forumdaki), ne de diğerlerinin söylediği ile problem bitmez. nasıl biter bu problem ben söyleyeyim mi size? bu olay öznelinde, o eylemi yapacaklar için kürtçe "hoşgeldiniz" diye bir afiş asarsınız kentin girişine. şehirde günlük yaşam devam ederken, polisle de dahil harala gürele olmadan o eylem biter. bu mantıkta yaklaşılır kürt-türk sorununa. işte o zaman bu problem biter. ha sizin dediğiniz gibi olursa, 20 senedir olan olmaya devam eder. sizler de egolarınızı tatmin etmeye devam edersiniz...

sonrasında da yazmayacağım zaten, quote'lamayın ki ö.m. gelp durmasın..

son edit: @viktor %50'yi verme kardeşim, ama devlet baba büyüktür

@seagle: provakatörler de oluyor o esnaflar arasında. eylem dediğinde zaten sürü psikolojisi işliyor. bir laf atılınca 10 kişi giriyor, onlar girince tüm grup giriyor fln. karışık işler...
Sosyal ağlarda paylaş

Zati bunlar gibiler yüzünden ağzını açamaz oldu millet. Terörist bile demek şuç oldu nerdeyse adamlara.

Kardeşim ne kadar BDP'li ve onlar gibi terörist varsa taptıkları lavuk ile iç içe girsinler ki şutlarken rahat edelim.

En azından şu hayatlarında işe yaramanın verdiği muazzam hazzı bir kez olsun duyarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

tek suçsuz minik, kanatlı, beyaz tavşanlar olan pkk destekçileri bu arada.

belirtmeden geçmek istemedim.

hatta incilde bile "aranızda günahsız olan ona ilk taşı atsın!" dediklerine pkk destekçileri taş, molotov kokteyli ve ied atmışlardır..

tarihleri bu kadar eskilere dayanır evet.
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

ya taam hacılar; sizler 15 saat günde çalışarak, bankalar morgıç dolayısıyla kıçınızdaki donunuzu alsa da, ya da aman neyse sistemdeki 12318319 tane çarpıklığı sayamayacağıma göre... sistemle probleminiz olmadan yaşamaya devam edin. önünüze konmuş olsun bir kürt kartı, onla oynayıp durun...

ha, ne viktor'un ne ahmedinejad'ın (forumdaki), ne de diğerlerinin söylediği ile problem bitmez. nasıl biter bu problem ben söyleyeyim mi size? bu olay öznelinde, o eylemi yapacaklar için kürtçe "hoşgeldiniz" diye bir afiş asarsınız kentin girişine. şehirde günlük yaşam devam ederken, polisle de dahil harala gürele olmadan o eylem biter. bu mantıkta yaklaşılır kürt-türk sorununa. işte o zaman bu problem biter. ha sizin dediğiniz gibi olursa, 20 senedir olan olmaya devam eder. sizler de egolarınızı tatmin etmeye devam edersiniz...

sonrasında da yazmayacağım zaten, quote'lamayın ki ö.m. gelp durmasın..

bu dediklerin yapılırdı, binlerce asker ve sivilin ölüm emrini vermiş bir katilin götü sıcak yatak görsün diye gemliğe gelmek yerine haklarının peşine düşselerdi. bunu anlamak çok zor olmasa gerek. hak aranacak yer ankara'da meclis, ona bile girmiyorlardı en sonunda vekillikten atılacaklardı ss kuralıyla geldiler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...