Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye - Azerbaycan | 11.10.2011 20:00

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Dedikleriniz doğru zaten, sadece 100 maç oynamak Almanya için bile iyi bir olay onu dedim, yoksa elbette Poldi özel bir futbolcu. Almanya'nın 2004'ten sonraki başarısı üzerine Borges'e devredelim sözü o zaman;

http://devrimderki.blogspot.com/2011/10/almanyann-futbol-devrimi.html
Sosyal ağlarda paylaş

Abi o zaman Alman milli takım oyuncularının yarısı efsane olmus bile. Almanlar icin 100 milli mac iyi bir rakam ama efsane falan degil. Turk milli takımı icin tam olarak efsanevi bir olay ama. Tarihinde kac tane turnuvaya katılabilmis ki Turkiye? Bir de Almanya'ya bakalım, hepsine katılmıs olabilirler mi?
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Napıyodu geçen akşam Gökhan Gönül Barcelona için top oynamakla meşguldü heralde milli maça çıkmadığına göre...

ya sen harbi fanatiksin.
değil türkiye'de dünyada 1-2 oyuncu vardır Gkhan'ı kesebilecek. sen ciddi ciddi TROLeybüsçülükle şaşkınlık arasında bocalamışsın.
B)-
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Takımda organizasyon olmadığı, hücum anlamında koca bir sıfır oluşumuz cidden çok acı.

Tek gol umudumuz birbirini klüplerinden tanıyan adamların bireysel performansları. Selçuk ara pas verecek de Burak atacak anca

bu golün gerçekten byle olduğuna inananınız var mı hala? izleyin golü bir daha.
Azeri oyuncunun topu görünce nasıl kafasını öbür tarafa dönüp 1 saniye kaybettiğini görün. tabi o 1 saniyede burak topu önüne çoktan alıp kaleciyle karşı karşıya kaldı.
neyse.
B)-
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

işinize gelmeyen her konuyu
antu kafası - lcd kafası - şike konusuna bağlamak ne kafası :)

antuyu sizin kadar takip eden fenerbahçeli yoktur burada eminim.

:)-D

eric cantona'nın zaten durumu ortada da rewendor nasıl bu adama eşlik ediyor,anlaşılır şey değil?
ya tamam feneri sevmeyin de kardeşim gökhan gönülle sabri'nin karlşılaştırılması nasıl bir ruh halidir?
enteresan.
Sosyal ağlarda paylaş

offf,of of of...ya yeni okuyorum, adam harbiden ciddi ciddi oturmuş,üşenmemiş, muhteşem bir araştırmacı patidaşlık örneği sergilemiş ve sabri ile gökhan'ın milli maç sayılarını karşılaştırmış. behey futbol üstadı yurdumun delikanlısı! gökhan gönül hangi takımların transfer listesinde Avrupa'da? Sabri hangi takımların transfer listesinde Avrupa'da? sadece bu sorunun cevabını bir düşün bakalım, ondan sonra o maç sayısı karşılaştırmasını falan çerçeveletip duvarına as istersen.
B)-
Sosyal ağlarda paylaş

milli takımın formatı 3-5-2 demedim.sen hala anlamamışsın yazdığımı.3-5-2 de olur, 3-6-1de,4-5-1de ve başka bir dizilişte dedim. ama sen hala daha yazdığımı anlamamışsın bir de gelmiş bana sallıyorsun. selçuk şahin ' de iyidir, candır.
bak şu takımı yazayım: volkan, ibrahim toraman, kasımpaşalı çocuk(adını mahsus yazmıyorum,arayın öğrenin,çok biliyorsunuz ya herşeyi,gerçi daha önce yazmıştım adını),gökhan gönül, egemen, selçuk inan, emre, hamit, gökhan töre, Mevlüt, burak yılmaz...evet koca kafa yedek...antrenörde yılmaz vural.
hadi bakalım.
dedim oldu.
B)-
Sosyal ağlarda paylaş

sabri ile omrunun sonuna kadar dalga gececem ama gg ile arasında oyle daglar kadar fark yok hatta sabrı ile bu kadar dalga gecilmesine ragmen top oynuyabiliyor olması bile ayrı saygı duyulacak bir ozeellık boyle dalga gecılen oyuncuların nıcelerını gorduk 1 sene ıcınde 3 buyuklerden anında sutlandı gs kac td degişti simdiye kadar sabrının oldugu zmanda hıcbır td yollamadıysa bır bıldıklerı vardır heralde nede olsa bazılarının telefon defterlerınde zıdane messi platini flan kayıtlı hani bu tdlerın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...