Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ya kafama takıldı... hukuk problemi =)

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Geçen gün tanıdığımızın arabası çalındı ve içinde ruhsatlı silahı vardı.
Ordan kafama takıldı
şimdi
benim arabam çalındı içinde ruhsatlı silahımla birlikte
polise gidiyorum bunu belirtiyorum.Ruhsatımı düşüyor noluyor?
İşlenicek cinayetten sorumlu tutulmayacağımımı söylüyor?

Ama bunların hepsi benim uydurmam arabayı ortadan kaldırıyorum önce polise başvuruyorum bikaç gün sonra cinayeti işliyorum.
Ama silahım çalındı diorum benim ilgim yok diyorum.

eee noluyor? =)[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

Eet üstteki geçerli. Gerçi Rahşan olsaydı sorun yoktu girdiğin gibi af çıkardı =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer silahınla suç işlenirse, gözaltına alınırsın. Kendini kanıtlarla temize çıkartamazsan, -affınıza sığınaraktan- babayı alır, içeri girersin. En kötüsü, "yataklık etme" suçundan yersin, silahı suç işleyene sağladın diye.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle bir durumda her halükarda şüphelilerden birisi konumunda olacaksın polis tarafından.

Bı arada para cezalarının da günümüze uyarlanması ile ilgili kanun var.

edit: ve bir altımdaki mesajda eraq'ın söylediği var. Biraz önce yazmaya üşendiğim asıl önemli olan nokta.
[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.

[Bu mesaj Kendercik tarafından 02 Ekim 2004 00:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer ruhsat taşıma değil de bulundurma ruhsatıysa, silahın ruhsatta adı geçen adreste olması gerekir, çıkarmak yasak.

Bulundurma ruhsatıysa direk alıyor olmaları lazım içeri. :)[signature][hline]Hayat sövmeyince de güzel.

[Bu mesaj Eraq tarafından 02 Ekim 2004 00:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ki zaten şuanda askeri personelin dısında kimse oyle gidip ben zilah istiom diyince vermiyolar . Alabilmenin tek yolu ya kan davalınolucak yada kuyumcu falan olucaksın . O şekildede sadece bulundurma ruhsatı verirler.[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Sosyal ağlarda paylaş

Bulundurma ruhsatı edinmek çok da zor birşey değil.

Taşıma tuhsatıdır asıl alması dertli olan. Taşıman gerektiğini, her zaman yolda yürürken neden birisinin seni vurma olasılığının olduğunu gösterebilmen lazım ki devet tarafından kabul edilen sınırlı bahaneler var.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne gerek var silah taşımaya ya, saçmalık bence.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eraq, 02 Ekim 2004 01:01 tarihinde demiş ki:
Yok bulundurma ruhsatı alınabiliyor hobi için falan.

Ama zor biraz. :)
Deli misin nesin, önce ona karar veriyormuş psikolog arkadaşlar. 1000 türlü formalitesi varmış, devlet dairelerindeki "ücret"ler de cabası tabi :-P

Kardeş sen Deli Cevatmısın ? :D Onunda boyle bi anda patlamaları vardır . Benjamini tanıyomusun ? :-)[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 01 Ekim 2004 23:40 tarihinde demiş ki:
Ama bunların hepsi benim uydurmam arabayı ortadan kaldırıyorum önce polise başvuruyorum bikaç gün sonra cinayeti işliyorum.
Ama silahım çalındı diorum benim ilgim yok diyorum.

eee noluyor? =)

Bir cinayet işlemek istiyor ve planını yapmış hiç tanık bırakmayacaksan herhangi ruhsatsız bir silahlada işleyebilirsin sonrada denize göle vs.. atarsın bundan basit ne var?
bir silah ruhsatı 8000$ tabi onu da herkese vermezler, araba desen 30milyarda ona koy silah da güzel bişiyse 1 milyardan başlar :D yani gel gör ki bi adamı öldürmek 31 milyar + 8000$ a patlıyor en azından ...

halbuki madem kanıt bırakmayacaksın arkanda al 500 milyona herhangi bir çingene mahellesinden bir silah kullan denize at..

Yani cinayeti işleyeni arabasından falan bulmuyorlar , delil, tanık, vs...
Discovery Channel izle :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME |
| News | Sheref | Msn |
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...