yav Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 öğrenci olduğumuzu kanıtlayıp anamızdan/babamızdan yararlanmak için 1 sene daha vize almak üzere gidip öğrenci belgesi verdiğimiz emekli sandığı bürosu istanbul'da nerede? Emekli Sandığı İstanbul Bölge Müdürlüğü Hoca Paşa Mh., 34110 Fatih/Istanbul burası mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 unkapanının altında sağda imçnin karşısında sgk dye geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 nasıl gidebilirim oraya? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 http://otoresim.net/slides/Unkapani%20araba%20kazasi%20bayan%20surucu.jpg kemeri kapatmasalardı kolaydı da nerden gitceksin saraçhaneyi biliyorsan taksim istikameti 100 metre geride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 adama googlemapsten koyuverin işte gideceği yeri yaw. daha iyi anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Taksimden kalkan Bakırköy dolmuşları o yoldan geçer, onlar vasıtası ile gidebilirsin herhalde. Bina olarak da zamanında mimari ödül almış bir bina, olur da tabela falan göremezsen boya gerektiren güzel bir bina arasın gözlerin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 anadolu yakasındaki de pendik/kaynarca'da, sırf gereksiz bilgi olsun diye yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Aket-Atum said: Taksimden kalkan Bakırköy dolmuşları o yoldan geçer, onlar vasıtası ile gidebilirsin herhalde. aradığım bilgi buydu, teşekkür ederim ama adam tam emin değil birisi de onaylasa bari :P neyse sonuçta taksimden kalkan dolmuşçuya buraya gitcem dediğimde illa yönlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar