Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

starcraft modları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Accolade said:

en güzel mod hunn bence

bundan sonra adamımsın. borç verdin, geri alamıyorsun beni ara. bir kızı sevdin, babası vermiyor beni ara. ticarete atılacaksın, sermayen yok beni ara. gecenin köründe lastiğin patladı, stepnen yok beni ara.
Mesaj tarihi:
huun said:

Accolade said:

en güzel mod hunn bence

bundan sonra adamımsın. borç verdin, geri alamıyorsun beni ara. bir kızı sevdin, babası vermiyor beni ara. ticarete atılacaksın, sermayen yok beni ara. gecenin köründe lastiğin patladı, stepnen yok beni ara.

...
Mesaj tarihi:
oo güzel aralda markafoniyle 50 tl ye düşmüş. de hala kararsızım 50tl edermi diye. Batman alabilirim o paraya gidip.

Değer mi 50tl? single bittikten sonra napıonz tekrar sorayım. Netim çok sağlam deil multide tokat yerim
Mesaj tarihi:
Suark said:

oo güzel aralda markafoniyle 50 tl ye düşmüş. de hala kararsızım 50tl edermi diye. Batman alabilirim o paraya gidip.

Değer mi 50tl? single bittikten sonra napıonz tekrar sorayım. Netim çok sağlam deil multide tokat yerim

Her şeyi yaparsın single'dan sonra oyun bitmiyor merak etme.Custom game'de şu an milletin listesini çıkaramayacağı o kadar çok birbirinden farklı (bazıları salakça :D) oyunlar var ki....Batman'den sonra sıkılır starcraft'ı ararsın hatta o derece.
  • 11 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Güzel mod lar cıkmaya devam ediyormu hala ? Single bitirdikten sonra oturup multisini atmam ben.

Ama güzel modlar varsa Sc alabilirim .

Nexus Wars'u gördüm warcraft -castle fight'a benziyor. Td'ler fln. da varsa süper olur. Tabi en önemlisi oynuyacak eleman olması.
  • Yeni Oluştur...