Buddha Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Ben Hon oynayana kadar rusları böyle bilmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 rexr0th said: oda onu dior zaten ikisininde cd'si epey uzun tüm teami kurtaramazlar ayrıca kotf armor skilli artık invis yapıyor(armorun yanında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Keeper iyi lan ama ultini heba etmiyceksin lvl 6 olduysan çıkıcan ormanda bi line'a dalıcaksın gang için.Cd'si dolarsa yine... Giriyorlar ormana kat kut kasmaktan başka birşey yapmıyorlar o arada takımı eziliyor ardından ben hazırım diye ortaya çıkıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Aynen öyle oluyor hayvan gibi ulti arada bir gank yiyince kaçmak için atıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 pk iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Oyunda rus varsa dolaptan 2 bira kapicaksin. Delikanli Turk sonuna kadar carpisir. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 kermit kötü oynadigi için kaybediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Bi kac taktikte ben vereyim..Eminimki burdaki herkes cok cok ii biliyordur bunu o yüzden üstünden gecmis olayım en azından!.. Oyunda thundra alınırsa yada 2 arkadas oynuyorsanız biriniz thundra digeriniz parasite alsın..thundranın summon skillini hızlıca yukseltmesi daha ii olur.. dk 15 den sonra parasite ormanda codexini bitirince thundra devamlı olarak kus u parasite a yolluyor.. Kusun görme range i 2000 civarı oyundaki en ii creep kısacası ayrıca 3. ve 4. levellarında invis özelligi geliyor..infestledikten sonra ucan invis olan inanılmaz sight range i olan bir ucagınız olmus oluyor anlayacagınız..devamlı ormanlarını gangleyebilirsiniz yada arkada kalan supportları nukeleyebilirsiniz.. iste böle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Lord_Argos said: Madde 1- Asla Tank ile kongoru kesebileceğini düşünme. DPS'siz sakın deneme. Madde 2- Karşıda Rampage varsa ve support alman gerekiyorsa asla Thunderbringer alma. Heba olursun. Madde 3- Ophelia veya Parasite'ın ormanda olduğu bir line'da kasıyorsan sakın orman yolunu wardlamayı unutma. Aksi halde Bloodlust kaçınılmaz. Madde 4- Asla Level 1 Deadwood ile Level 1 Devour'a vs girmeye kalkma. Bloodlust yersin. Madde 5- Baskı kurmuşsan, pushlaman gerekiyorsa ama pushlayamıyorsan kesinlikle körü körüne pushlamaya kalkma. Oyunu verirsin. Madde 6- Asla Combatta vodoojester ile curse'ünü atıp ölümüne ulti açma. Zaten curse yiyen herhalükarda ölecektir. Stun'ın çok değerli takımdan kendini mahrum etme. Madde 7- Profit: Support isen ve karşıda Chronos varsa kesinlikle CommandBook kas. Hem ultinin içindekileri dışarı çıkartırsın hemde hızlı isen açılmadan zıplarsın. Madde 8- Eğer eziyorken, yenilmeye başlarsan bilki kaybedecksin. yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Dragonutopia said: Bi kac taktikte ben vereyim..Eminimki burdaki herkes cok cok ii biliyordur bunu o yüzden üstünden gecmis olayım en azından!.. Oyunda thundra alınırsa yada 2 arkadas oynuyorsanız biriniz thundra digeriniz parasite alsın..thundranın summon skillini hızlıca yukseltmesi daha ii olur.. dk 15 den sonra parasite ormanda codexini bitirince thundra devamlı olarak kus u parasite a yolluyor.. Kusun görme range i 2000 civarı oyundaki en ii creep kısacası ayrıca 3. ve 4. levellarında invis özelligi geliyor..infestledikten sonra ucan invis olan inanılmaz sight range i olan bir ucagınız olmus oluyor anlayacagınız..devamlı ormanlarını gangleyebilirsiniz yada arkada kalan supportları nukeleyebilirsiniz.. iste böle.. Nası yani kuşamı biniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 hee sonrada vuruyo kirbaci vuruyo kirbaci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Lord_Argos said: Nası yani kuşamı biniyor? evet,hiç görmedim o taktiği kullanan ama duymuştum daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Bende görmedim. Bana ileride düzeltirler gibi geliyor çünkü hem invis olucak, hem uçucak başka? ((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bide malis atiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Uctugu falan yok =) cok wow oynamissiniz siz lol. Kusu adamin pesine takiyorsun iste. Gorebildigin alan hayvan gibi artiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 parazit atliyo kusa, sonra surprise buttsecks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 hahah çok mantıklıymış lan hiç aklıma gelmedi ama zor iş tabi comp olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Bende rastgele buldum zaten..orman kasarken takımdaki thundranın kusunu infestleyiverdim :).. ilginc bi sekilde kus infestliyken canı da dusmuyor lvl4 te .. sonrası hon havakuvvetleri .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 orcunu az bindirmedim kusuma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Hon kanunları : 3 ırktan uzak dur : Türk Swe Rus Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Osie16 said: Hon kanunları : 3 ırktan uzak dur : Türk Swe Rus Bu kadar. Haha çok doğru bi tespit ((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 nooblar için ra ra'ya karşı oynuyosanız meteor (Path of Destruction) attıysa sakın geri kaçmayın Ra'ya doğru koşun. vasat bir oyuncunun bile ilk yapacağı iş arkanıza doğru hedef almak olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Osie16 said: Hon kanunları : 3 ırktan uzak dur : Türk Swe Rus Bu kadar. rus derken bir ekleme yapalim. estonya,ukranya,litvanya vs... bunların hepsi giriyor içine. Birde arkadaşlar çok yok ama bulgarlarada raslarsanız kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 mardox said: nooblar için ra ra'ya karşı oynuyosanız meteor (Path of Destruction) attıysa sakın geri kaçmayın Ra'ya doğru koşun. vasat bir oyuncunun bile ilk yapacağı iş arkanıza doğru hedef almak olacaktır. ra'ya doğru koşarsan 2. skill ve 3. skill içinde duş alırsın sağa sola doğru kaçmak en iyi yöntem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bi de targetli yapmislar onu simdi galiba, sacmalik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar