Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hatun meselesi vol.883

DRaGoN_SLaYeR

Öne çıkan mesajlar

vaniLLe said:

hayir beeee ögrenememissin mehmet hic!

onun sana karsi hislerinden emin olmadan senden hoslaniyorum dersen gg

kizlara bu konuda hic guvenmedigimden, emin olup olmamak pek de umrumda degil.olay kaybetmeyi goze alabilmek.

benim de bir kel olarak merheme ihtiyacim var aslinda.konu mu acsam...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
hayatımda ikinci defa yalnız başıma içiyorum. ilki çok can sıkıntısıydı. ikinicisi de bu hatun yüzünden.
kısa kesicem.
muhabbetimiz iyi hoş devam ediyodu tr ye döndü avrupa turnesinden. rüyamda gördüm bunu, söyledim, o da "aa bende rüyamda gördüm seni dün" dedi. alala nasıldı dedim, "beraberdik, uyuyoduk sonra sen uyandın işe gittin ben seni yolcu ettim fln" dedi. peki dedim nasıldı rüyan sence? ya pek bişi hatırlamıyorum çok kısa sürdü fln, yok yani duygu olarak neler hissettin, hani bazen insan soğuk terler dökerek kabus görmüş gibi hisseder, bazen de gördüğünden mutlu olur ? el cevab: "hiç kabus gibi değildi :)" BUNU GÖREN İNSAN UMUTLANMAZ MI LAN.
neyse bugün de msj attım baya geç döndü, dışarda arakdaşlayım dedi ok dedim eve gidince görüşürüz, ben de bu arada hatuna jest yapacam ya, atölye de süslü bi taşın üzerine onun ismini yazdım böyle baya artistik bişi, 250 dolara fln yapıyolar atölyedekiler. neyse eve geldi işte napiosun nası geçiyo ankara günleri, ark larla hasret mi gideriyosun dedim. yok ya arklarla hasret giderme faslını bitirdim, başka bi arkadaşlaydım dedi. :O alala kimki hayırdır ? aynen yazıyorum buraları
-hmm şeyy:) biriyle konuşuyorum da son zamanlarda, onunlaydım.
tabii benim başımdan kaynar sular aktı :) hayırlı olsun dedim. seni daha fazla meşgul etmeyim ii geceler, umarım sana layıktır dedim.
-uff bilmiyorum çok karışık:) teşekkür ederim burak:) bişeymi diyecektin eve geldiğinde konuşuruz demiştin.
cwp atmadım, hşşt heyy fln yazdı, bişi yollayacaktım da vzgeçtim dedim. yolla lütfen mrk ettim fln dedi, yolladım yaptığım şeyi. çok beğendi çok teşekkür etti fln ama artık ne önemi var ki ? tebessüm eyledim ben de sadece :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...