DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 saçları çogzel lan, kıyamam dsfs ama evet, soru cümlesi olmaz, emri vaki de olmaz, ikisinin arasında bişey demem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 tut öp. sözlere gerek kalmaz. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Bas tokatı ya ne uğraşıyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 vanil, tenekeadam.. ufkumu açtınız. gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Bazıları sert sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Önce tokadı bas, sonra tut öp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 wastyrx said: Dinliyorum ginaly :P kızla ilgili bazı bilgiler vermen lazım. facebook statuslerinden bi kaç örnek ver, kullandığı cümle yapısını öğrenelim. sevdiği müzikler? okulu/işi ne? ingilizce seviyesi ne düzeyde? nerede yaşıyor? ailesi neci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Hea o zaman bir daha ki baharda bızıklayayım seni, şuan yok çünkü statusunu takip ettiğim biri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 benim de amacım öle bi hatun varsa elinden almaktı zaten, canın sağolsun kardeşim sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Canın sağolsun, al senin olsun hepisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 eski sevgilisinden bahsediyo veya başka erkeklerden. bırak uğraşma, gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 suratına tekme at havan kime diye sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 kim uzdu seni bosver merve, seni tanimak istiyorum de.neye ugradigini sasirsin.o facebook muhabbeti tam gelmedi aklima ama cumle boyle biseydi. senden hoslaniyorum de bitsin gitsin ya.ya da sinemaya gotur, romantik komedi olacak ama film.gerisi gelir zaten olacagi varsa sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 hayir beeee ögrenememissin mehmet hic! onun sana karsi hislerinden emin olmadan senden hoslaniyorum dersen gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 şunu bi bir yıl önce söyleseydin ya nil O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ha gayret, söyleyebileceğim bişi bulacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 update; kız şuan y.dışında, kuzeninin yanına gitti bi hasta durumu söz konusu destek olmak için fln. en son dün indiğini haber verdi sonra kuzeni almaya gelmiş ondan sora konuşamadık. kuzeninin evinde wireless vardır inş da arada whatsapp laşırız dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 vaniLLe said: hayir beeee ögrenememissin mehmet hic! onun sana karsi hislerinden emin olmadan senden hoslaniyorum dersen gg kizlara bu konuda hic guvenmedigimden, emin olup olmamak pek de umrumda degil.olay kaybetmeyi goze alabilmek. benim de bir kel olarak merheme ihtiyacim var aslinda.konu mu acsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 bana gereksiz heyecan yapmıssın gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 hayatımda ikinci defa yalnız başıma içiyorum. ilki çok can sıkıntısıydı. ikinicisi de bu hatun yüzünden. kısa kesicem. muhabbetimiz iyi hoş devam ediyodu tr ye döndü avrupa turnesinden. rüyamda gördüm bunu, söyledim, o da "aa bende rüyamda gördüm seni dün" dedi. alala nasıldı dedim, "beraberdik, uyuyoduk sonra sen uyandın işe gittin ben seni yolcu ettim fln" dedi. peki dedim nasıldı rüyan sence? ya pek bişi hatırlamıyorum çok kısa sürdü fln, yok yani duygu olarak neler hissettin, hani bazen insan soğuk terler dökerek kabus görmüş gibi hisseder, bazen de gördüğünden mutlu olur ? el cevab: "hiç kabus gibi değildi :)" BUNU GÖREN İNSAN UMUTLANMAZ MI LAN. neyse bugün de msj attım baya geç döndü, dışarda arakdaşlayım dedi ok dedim eve gidince görüşürüz, ben de bu arada hatuna jest yapacam ya, atölye de süslü bi taşın üzerine onun ismini yazdım böyle baya artistik bişi, 250 dolara fln yapıyolar atölyedekiler. neyse eve geldi işte napiosun nası geçiyo ankara günleri, ark larla hasret mi gideriyosun dedim. yok ya arklarla hasret giderme faslını bitirdim, başka bi arkadaşlaydım dedi. :O alala kimki hayırdır ? aynen yazıyorum buraları -hmm şeyy:) biriyle konuşuyorum da son zamanlarda, onunlaydım. tabii benim başımdan kaynar sular aktı :) hayırlı olsun dedim. seni daha fazla meşgul etmeyim ii geceler, umarım sana layıktır dedim. -uff bilmiyorum çok karışık:) teşekkür ederim burak:) bişeymi diyecektin eve geldiğinde konuşuruz demiştin. cwp atmadım, hşşt heyy fln yazdı, bişi yollayacaktım da vzgeçtim dedim. yolla lütfen mrk ettim fln dedi, yolladım yaptığım şeyi. çok beğendi çok teşekkür etti fln ama artık ne önemi var ki ? tebessüm eyledim ben de sadece :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 geçmiş olsun gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 boşver abi gülücüğe odaklanmaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Açıkça söyle gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 tam dayaklık ya TAM DAYAKLIK , böyle ıslak odunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Bir gun gecmiyor ki bir genc kizimiz bos umut verip kendisini seven kisiyi uzmesin. Gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar