xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 bu saatten sonra baslanir mi daha once 1 sene falan takilmistim simdi sirf mac de calisiyor diye oynamak istiyorum windowed mode da arkada takilmak adina calisirken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 oynanir gayette super olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 en fazla 10 m spvar yanliz zorluk ceker miyim surecte pvp icin? yada turk corpu var mi catch up yapana kadar yardimci olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 pvp icin sirkette calisirken zorluk cekersin mining trading crafting missioning ratting vs guzel gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 basla diyorsun yani :) en son oynadigimda zorluk yuzunden sk,mistim. caldari vardi pvp de hic bisey yapilmiyordu lvl 5 gorevler zordu falan, tbi cok ugrasmamistim simd kararliyim ama bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ufak bi tavsiye, oyundan keyif almak için amacını tamamen pvp yapma. Çünkü eve aksiyon bakımından farklıdır biraz. Kendine bi amaç belirle, bu herşey olabilir; çok zengin olcam, çok sevilicem,çok nefret edilicem, ben log oldugumda mıllet gulmeye baslıcak vs vs. Bu amaç uğruna giderken zaten birsürü pvp imkanın olacak. Yoksa sıkılabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 oynanır,kendini fazla zorlama,zevk almaya çalış.Evreni bile yeter,yapacak tonla şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Caldari isen BattleCruiser skilin en az lvl4 heavy missile T2 ler açık engineer grubundaki skillerin lvl 4 , shield comp. skillerin lvl 4 olursa DRAKE ile PVP de rahat olursun. Lvl 4 görevleri raven ile çok rahat yapabilirsin. Türk Corp lar MERKEZ kanalında herkes sana yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 peki level 5 pve icin en iyi faction hangisi ona gore skill kasiyim yalis hatirlamiyorsam caldari hem pvp hemde pve de pek iyi degildi. bide mmms corpu unclesam88 bi bakar misin gercekten iyiler mi? eski arkadasti bazi seyler soyldide ona gore istersem direk katilabilicem corpa eski gunlerin hatrina:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 oynanmaz mı abi, hiç durma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 xlaidehlevar said: peki level 5 pve icin en iyi faction hangisi ona gore skill kasiyim yalis hatirlamiyorsam caldari hem pvp hemde pve de pek iyi degildi. bide mmms corpu unclesam88 bi bakar misin gercekten iyiler mi? eski arkadasti bazi seyler soyldide ona gore istersem direk katilabilicem corpa eski gunlerin hatrina:) ben mission olayından pek anlamam da, lvl 5 yapıorz biz gallentea lvl 5 ama. onu da carrier la yapıorz, hangi ırk oldugu pek farketmio :p. onun dışında ishtar/drake kullananlar var. ama bişi diim, eer highsec yapıosan, lvl4 ün zaman/gelir oranı lvl5 ten ii die biliorm ( eğer tüm missionu yapıcaksan ) lvl 4 leride ben sleipnirle rahat rahat yapıodum. gila ile de çok rahat yapıodum, gila ile yapabiliosam ishtarda yapar ( afk tabi bunlar ). E gilanın pasif tankı yetebilosa drake inde yeter, ama raven kullanıver. E bunlar yapabiliosa, bi geddon nie yapamasın dimi. 4 ırkıda saydım işte :p. bak oyunun mekaniklerini iyice öğren, gemilere tek tek bak, git kendi fitini yap eft den o zaman sen karar verirsin hangsinin en iyi olacagına. en güzeli bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 caldari pve de iyi değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Her irk pve de iyi, farmladigin faction npc ye gore degisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Drake ile EM/Termal vuran sansha görevine girersen POD olarak çıkarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viktormarkin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Black Ace's academy iyi bir başlangıç olabilir. Wu Bei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Minimum skille maxiumum pve yapabilecegin tek irk caldari drake ftw!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 vazgeçemedin şu drake sevdandan. tiksiniyorum caldari gemilerinden cidden. Birde tüm nooblar caldari only olduğu için ortalıkta paso drake fleeti dönmüyor mu çıldırıyorum. elitizme karşıyım ama çeşitliliği öldürmekten başka birşey değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 winmatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar