Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oneri talebi

xlaidehlevar

Öne çıkan mesajlar

ufak bi tavsiye, oyundan keyif almak için amacını tamamen pvp yapma.
Çünkü eve aksiyon bakımından farklıdır biraz.
Kendine bi amaç belirle, bu herşey olabilir; çok zengin olcam, çok sevilicem,çok nefret edilicem, ben log oldugumda mıllet gulmeye baslıcak vs vs. Bu amaç uğruna giderken zaten birsürü pvp imkanın olacak.
Yoksa sıkılabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

Caldari isen BattleCruiser skilin en az lvl4 heavy missile T2 ler açık engineer grubundaki skillerin lvl 4 , shield comp. skillerin lvl 4 olursa DRAKE ile PVP de rahat olursun. Lvl 4 görevleri raven ile çok rahat yapabilirsin.

Türk Corp lar MERKEZ kanalında herkes sana yardımcı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

peki level 5 pve icin en iyi faction hangisi ona gore skill kasiyim yalis hatirlamiyorsam caldari hem pvp hemde pve de pek iyi degildi. bide mmms corpu unclesam88 bi bakar misin gercekten iyiler mi? eski arkadasti bazi seyler soyldide ona gore istersem direk katilabilicem corpa eski gunlerin hatrina:)
Sosyal ağlarda paylaş

xlaidehlevar said:

peki level 5 pve icin en iyi faction hangisi ona gore skill kasiyim yalis hatirlamiyorsam caldari hem pvp hemde pve de pek iyi degildi. bide mmms corpu unclesam88 bi bakar misin gercekten iyiler mi? eski arkadasti bazi seyler soyldide ona gore istersem direk katilabilicem corpa eski gunlerin hatrina:)

ben mission olayından pek anlamam da, lvl 5 yapıorz biz gallentea lvl 5 ama.
onu da carrier la yapıorz, hangi ırk oldugu pek farketmio :p.

onun dışında ishtar/drake kullananlar var.
ama bişi diim, eer highsec yapıosan, lvl4 ün zaman/gelir oranı lvl5 ten ii die biliorm ( eğer tüm missionu yapıcaksan )

lvl 4 leride ben sleipnirle rahat rahat yapıodum. gila ile de çok rahat yapıodum, gila ile yapabiliosam ishtarda yapar ( afk tabi bunlar ). E gilanın pasif tankı yetebilosa drake inde yeter, ama raven kullanıver. E bunlar yapabiliosa, bi geddon nie yapamasın dimi.

4 ırkıda saydım işte :p.
bak oyunun mekaniklerini iyice öğren, gemilere tek tek bak, git kendi fitini yap eft den o zaman sen karar verirsin hangsinin en iyi olacagına.
en güzeli bu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...