karpuz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 su an bilgisayarda Semsiyenin s'si _ olarak Igdirin I'si 1 olarak yumusak g de olarak çikiyor (daha dogrusu çikmiyor) nedendir bu yahu? çok sinir bozucu... ü çikiyor ç çikiyor ö çikiyor onlar çikmiyor... nedendir?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 işletim sistemi xp mi? xp yi yüklerken dil ayarları menüsünü direk geçmiş olmayasın? control panel - regional and language options dan düzeltebilirsin[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bende de vardi ayni sorun bir highjackthis cektim duzeldi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bende de öyle oluyordu, explorer'ın encoding'ini autselect'e getirince çözülmüştü sanırım. ayrıca regional options hedesini de yapmıştım ama hangisi çözdü unuttum..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ayarlardan ziyade su explorer a yuklenen arama cubuklari gibi envayi cesit sey daha cok etkili gibi geldi bana bu konuda . zira denemedigim ayar kalmamisti genede highjackthis e kadar bir duzelme olmamisti . aslinda ariza halen devam ediyor alistim ı yerine i vs kullanmaya . halbuki düzeldi ıöçğü hepsi calisiyor :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar