Nartanesi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Hürrüiyetimden bir haber: Japonya'da Kameo firmasının ürettiği kafası bulunmayan, tek kolu uyuyan kişiye sarılacak biçimde tasarlanmış yastıklar büyük ilgi görüyor. Ürünün geçen aralık ayından bu yana bin adet sattığı söyleniyor. Firma yetkilileri, yastığın sadece duygusal anlamda rahatlık sağlamadığını, aynı zamanda insan vücudunu iki taraftan eşit şekilde sararak dengelediğini iddia ediyor. Bir radyoda DJlik yapan 34 yaşındaki Junko Suzuki, "Birinin elini tutarak uyumayı seviyorum. Bu yastığın koluna sarılıp uyuduğumda sıcaklık hissediyorum ve rahatlıyorum" dedi. Yastıklar, 80 dolardan satılıyor. :D[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam [Bu mesaj Nartanesi tarafından 01 Ekim 2004 13:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 güzel bir hadise tabi,özellikle evde kalmış hanımlarımız için olsa gerek :-).Zaten Türkiye'de aile kızlarına ters gelir. Babadan; -Uleaan bu kız daha şimdiden erkek kolu alıyor yatağa uleaaan nerde aile namusuuu çiftem nerden tepkileri söz konusu olucaktır :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. [Bu mesaj KARAMURAT tarafından 01 Ekim 2004 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bu Japonlarda devamlı böyle değişik icatlar ile çıkıp dolarları kapıyorlar :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Hanım railgun ımı getir, bizim kız kollarla düşüp kalkıyo![signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ticari zeka budur bende böle bişi icad edicem ehe yok satıyo valla deli para kırıyo yapanlar[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bunların ilerde horlayan, titreyen ve okşayan ve güzel söz söyleyenleri çıkar. Aha buraya yazıyorum...[signature][hline]BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ BEŞİKTAŞLI DOĞULUR BEŞİKTAŞLI OLMAYANLARIN O KENDİ SORUNUDUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 zaten tum zeki adamlarimizi mucitlerimiz baska yerlere salip degerlerini bilmedigimizden booleyiz, ne onlar kendilerini ulkelerine borclu biliyolar ne biz onlarin degerini zamaninda anlamiyoruz tee[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 yaa onları bende duymustum bızım markettekı kasıyer abla off cekerek bakıyodu gazeteye zuhahahaha:-)[signature][hline]to be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grifter Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bu adamlar atom bombası yemeden önce böyle değilmiş bence. O kadar radyasyon yedikten sonra ne yapacaklarını şaşırmışlar iyice...[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bu arada uyurken birine sarilmanin kadinlar icin ve erkekler icin olan onemi/farkini gormek icin coupling in sezon 4 bolum 3 unu izleyin :)[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ben yabancı bır kadına sarılırsam uyuyamam kı aklıma kotu kotu seyler gelır haklı degıl mıyım sımdı sız soleyın[signature][hline]to be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 sen oylesin bazi kadinlar ne yazikki yabancilardan baska sarilacak bulamiyolar bunu cok guzel kendi cikarlarina kullaniyolar para basiyolar valla hhe ne kadar olabilirki, maximum bi urune verecekleri fiyat 10 dolar falan onu 80 dolara satiyolar dusunun[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grifter Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: yeahja, 01 Ekim 2004 14:15 tarihinde demiş ki: ben yabancı bır kadına sarılırsam uyuyamam kı aklıma kotu kotu seyler gelır haklı degıl mıyım sımdı sız soleyın ehehe tamamen haklısın da yorulup uyumak zorunda kalacağın zaman da gelecektir :D[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 onu alacak kadınlar yalnız selulutlu sısman cırkın we abaza kadınlardır ona o kadar para werılmez[signature][hline]to be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: yeahja, 01 Ekim 2004 14:19 tarihinde demiş ki: onu alacak kadınlar yalnız selulutlu sısman cırkın we abaza kadınlardır ona o kadar para werılmez işte bu satışları yarıya indirebilicek bi söz :p edit: quote yaptım öbür sayfada kalmış msj diye[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen [Bu mesaj Mirluin tarafından 01 Ekim 2004 15:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 japonlar yapıyor kardeşim :D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 japon işi şeytan işi buna benim aklım ermedi :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 güzel icatlar yapıolar adamlar hep tüketicinin ilgisini ceken şeyler gerçekten radyasyon bunları baya etkilemiş..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 töbe töbeee[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Din kitap kalmadı caiz deil ya...[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bu haber kolpa isimler uydurma bi radyo programında duymuştum. ki zaten internette bikaç senelik bi resim dolaşıyo ordan gaza gelip sallamışlardır. rezil basın kuruluşu böyle olunur işte[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 süreyya ve haltercilerimiz (Dikkat biri dünya şampiyonu biri Milli)...bu sporculara yapılanları ABARTMALAR[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 başımıza taş yağacak taş![signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 TR'de satılsa almam :)[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 aHA![signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar