Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"İnce"ldiği yerden kopmuş...

vaperon

Öne çıkan mesajlar

başka bir partinin başarılı olmasının tek yolu ya inanılmaz paralar akıtarak halkın gönlünü gözünü o şekilde boyayacak,ya da akp ve yandaşlarını yaptığı gibi cemaatimsi bir yapılanmaya girecek..O yapılanma da ha deyince olacak bişey değil en aşağı 15 sene ister
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

çiller gibi insanlar yüzünden bu halkın konuşanlara pek güveni kalmadı. kemal kılıçdaroğlu belgelerle falan olay çıkarınca bile pek bişey olmadı

Çünkü artık kimin ne dediğini umursamayan bi toplum var. Öyle ya da böyle eğer cemaat bağlantsı varsa sorgusuz sualsiz verecekleri oy belli, vay efendim benim tuttuğum partinin şuyu yanlış buyu yanlış gibi bi sorgulama bile yapmıyorlar kendilerine.

Ve bu cemaat üyeliği/yakınlığı babadan oğula geçtiği için gittikçe artıyor. Sonra da çıkıp şaşırıyoruz vay efendim akp yüzde bilmem kaç aldı nasıl olur diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Genwa said:

Ardeth said:

çiller gibi insanlar yüzünden bu halkın konuşanlara pek güveni kalmadı. kemal kılıçdaroğlu belgelerle falan olay çıkarınca bile pek bişey olmadı

Çünkü artık kimin ne dediğini umursamayan bi toplum var.

e normal kaç kere kandırıldılar "beni seçin size iş vercem araba vercem ev vercem" diye. Türk halkı öğreniyor bence yine de. Kesin bir yorum yapmıyorum ama AKP halkı kandırıyorsa bile bir şekilde (bunu tartışmaya girersek bitmez çünkü) eskilerden farklı bir şekilde yapıyor. Ha tabi cinliğin de sonu yok. Hep öğrenip bunu geleceğe yönelik uygulamak yerine de biraz öngörü lazım yoksa bir kandıran parti biter yeni biri gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...