Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 şimdi ipucu olarak klibini hatırlıyorum havuzun yanında söylüyor kız olduğu yerde. evin arka bahçesinde ki bi havuza benziyor etraf çimen fln. kadının sesi hafif techno havasında çıkıyor çok farklı bi sesi var.klip depresif bi şekildeydi sanırım ayrıca kadının üstünde amazonlara benzer bi kıyafet vardı yanılmıyorsam. çok pis sinirlerim bozuldu yaklaşık 12 saattir hatırlamaya çalışıyorum müziği geliyor hafiften ama bi cümle bişi gelmedi aklıma şarkıdan. yardımcı olursanız çok teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=WX0Jw6JquCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 yurovizyondan once beyaz show da cikmisti kesin alır felan diyoduk aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Dolores, çoook teşekkür ederim mukemmelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Yukarda koskoca hatirlayamadigim şarkı topuğu varmış kusura bakmayın telden giriyorum farketmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 rica ederim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Sir.Enis said: Dolores, çoook teşekkür ederim mukemmelsin iltifatlar ! kız elden gidiyor ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 çok yetenekliyimdir bir iltifatla bağladım olayı deno. sana da bir tane bulmak lazım.taktik istersen ö.m. atarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar