kermit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 öğretmenimin ismi adil temizdi ulan adam ne pis vururdu ya şerefsiz öküz gibi eli vardı adamın
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 bekir sıtkı gür. ölmemiştir yav umarım fiş sınavında kopya çekerken yakalamıştı beni, halen kulağımın biri diğerinden daha uzun
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Ayten idi bizim ki. Annemler öğretmenler gününde 3-5 veli toplanıp bilezik almışlardı hediye. Çok sevdiklerinden. Kadın biz 2. sınıfa geçerken koleje geçmişti hehaha
geezus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 benim hayri potur diye hocam vardı lan, önlüğünün üstüne harry potter H.P. diktirmişti.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ortaogretimde iki adamdan cektim. biri almanca ogretmenimizdi. dersin tekinde beni tartaklamisti. annem sikayetci oldu, adamin sozlesmesini feshettiler. sonra o zamanin denizfeneri tarzi bir sebekesinde biriktirdigi paralari kaybetti, iki uc yil sonra da trafik kazasinda vefat etti. digeri kimya ogretmenimizdi. hickimse sevmezdi, biraz sorunlu bir tipti. sifiri bu adamla tanidim. bazi ogrencilere anlamsizca takar, sene boyunca her firsatta sifir verirdi. hatta senin ilk gununun ilk dersinde bir onceki senenin konularindan sozlu + defter kontrolu yapip sifir vermisligi vardir. biz mezun olduktan bir iki yil sonra kansere yakalandi, kisa sure sonra da vefat etti. ikisinde de icim buruldu. cok uzulmedim ama biraz acidim galiba. olum kotu sey.
Öne çıkan mesajlar