loop Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Oyunu bırakandan cok baslayan var galiba. Pop hic dusmuyor.. Ve bana sorarsanız oyun tbc oncesi daha guzelmiş. Ben tbc den sonra baslamıstım. Keske butun paketler silinse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 WoW kolay kolay ölmez zaten daha gideri var en azından bu kıtlıkta ama GW2 ve SW çıktıktan sonra ne olur bilinmez umarım AoC/WH kombosu gibi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 başlığı güncelde görünce cetintas sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Lind3r0th said: Eskiden hamallık çoktu şimdi az o yüzden size eskiden zor şimdi kolay geliyor hoş kolay dediğiniz kısmı başaranda wow topluluğunun yüzde kaçı orası ayrı bir tartışma konusu yoksa sen,ben,o biz o gruba malesef giremiyoruz bu yüzden neden bu kadar dert ediyorsun =) aslında olayın hammalıkla alakası yok sana şöle bir şey söyleyim item lvl ı 378 olup 10k dps yapan adamlar war oda ragnaros kesti content bitirdi şimdi bu mu güzel olan? firelands ilk geldi daha ertesi hafta trashlara nerf geldi, 2ay geçti komple nerf geldi böle olunca ne oluyor oynanan oyun oyun olmaktan cıkıyor. gecen pug bi fl raidinde retri pala 378 ilvl ı var 4 parca set adam inquisition açmadan dps yapiyor 14k dps yapior stand still fight bide aynı gearla ben 28k yapiyorum e ben de kesiyorum ragnaros bu da kesiyor bence cok saçma bu olay, kendi classına yetemiyorsan content diye de ağlamıyacaksın. en azından bu bahsetiğim adamların kesebilmeleri bile buyuk fail Ayrıca contentlerin(güncel olanın) pug yapılması bu olayın nekadar kolay oldugunun ıspatı her aksam kurulan alelade pug gurupları FL de 6/7 yapiorsa ne venti var ne koordinasyonu var demek ki cidden cok kolay yani. 10/25 man raidler aynı madem guild bulmak ta zor deil en azında puglanabilir bir content olmasın hc puglayanlar bile mevcut bazı serverlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 micha, muhtemelen cevap vermeyeceksin de. tek sormam istediğim, o yazdıklarınla, uyutulma kısmını birleştiremedim. blizz şunu yapıo asus bunu yapıo tamam da yani ne ? kim uyutuluyor neden oluyor bunlar ? aman allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 olorin doğru diyorsun ama şunuda unutmamak gerekiyor sen bir oyun yaparken sadece bir kesime hitap etmiyorsun ki bu en büyük hata olur kazanç yönünden blizzard bunu anlayıp oyunu daha casual hale getirdi ben oyuna başladığımda 23 yaşındaydım baya böle hardcore oynuyordum şimdi neredeyse 30 yaşıma giricem çalışıyorum eskisi gibi zaman ayıramıyorum ama bende birşeyler elde etmek istiyorum sonuçta çok klişe bir laf olucak ama sende bende aynı parayı veriyoruz sen birşeyler elde ederken ben edemezsem o zaman para vermeyi bırakırım o zaman blizzard para kazanamaz diye böle gider. Kısaca özet bu duruma oyunu birazda biz oynayanlar getirdi ha bu grupta sen yoksundur belki ama azımsanmıcak bir kitle var ve bunu blizzard gözardı edemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 küheylan said: başlığı güncelde görünce cetintas sandım. ahahahaha aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Jeeztro said: micha, muhtemelen cevap vermeyeceksin de. tek sormam istediğim, o yazdıklarınla, uyutulma kısmını birleştiremedim. blizz şunu yapıo asus bunu yapıo tamam da yani ne ? kim uyutuluyor neden oluyor bunlar ? aman allam Ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ulan adam haklı siz hala yok sakin ol yok sticky yok hahaha kikiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 oyunu kolay yapsalar bi dert zor yapsalar bi dert bilmiyorum yıllarca soe oyunları oynadığım için midir blizzard çok iyi bi firma gibi geliyor bana, tek sorun bağlantı falan oluyor bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 blizzarda inanmıyorum, ama bir warcraft 2 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Who cares? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 micha said: Jeeztro said: micha, muhtemelen cevap vermeyeceksin de. tek sormam istediğim, o yazdıklarınla, uyutulma kısmını birleştiremedim. blizz şunu yapıo asus bunu yapıo tamam da yani ne ? kim uyutuluyor neden oluyor bunlar ? aman allam Okl neye ok anlamadim ki ? nerde uyutuluyoruz abi cddiyim bi açklama yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Sen paticiksin büyük düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 yaa benim oynadığım oyun sizi ne gerdi? Ama ağlıyorsunuz ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Wololo Wololo Wololo Eleştireceksek de, üstruplu lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar