rapper256 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Selam arkadaşlar, www.egpal.com'dan Badlands serverında 500G aldım, karakterin adını falan yazdım. Altınlar nasıl elime ulaşır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 goldun kullanışsız olduğu bir oyunda hata etmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 hiçbir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 postla ulaşıyo.ayrıca bitik bi oyuna cashing yapmakta ilginç 10$ bile olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 bence oyun hala canavar gibi hicte bitik degil kendi fikirlerinizde olumsuz düsüncenizle insanların oyun zevkini kacırmayın lütfen sonucta bu arkadas bi yardim istemiş troll yapmana gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 oyunun durumundan ziyade, goldun neredeyse hiçbir işe yaramadığı bir oyunda golda para vermek saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethbrika Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Artık gayette işe yarıyor.Rr70'e kadar bütün setler parayla satılıyor ki her bir parça için 10ar gold vermekte az değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 direk eline veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 eline zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Lethbrika said: Artık gayette işe yarıyor.Rr70'e kadar bütün setler parayla satılıyor ki her bir parça için 10ar gold vermekte az değil.10 rank daha bekler, normallerini alır ne biliyim. illa ki alıcaksa bile pvp questleriyle filan topanıverir çok bir şey istemiyor onlar. ayrıca bir choppanın warlordunu sovereigne değişmem mesela. çok büyük bir fark yok worn sovereign ve warlordlar arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 bundan sonrası için birşey yapılamaz. bırakmışlar adamlar oyunu. para versen ne vermesen ne. dark millenium online da sizleri bekliyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethbrika Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Siz nasıl Age Of Conan gibi bitik bir oyuna para verebiliyorsanız bu oyunada gayet verilir.Çıktıda biz oynamıyoruz sanki Dark Millenium'u.O oyun 2 yıldan aşağı çıkıcakda biz görecez.Güldürmeyin lütfen... @Marl0_on Niye beklesin ? Kendi keyfine kalmış adamın beklemek istemiyordur belki.Gayette alabilir.Ha gidip bir şekilde oyunda para kasıp alır veya böyle bir yönteme başvurabilir...Tamamen adamın keyfine kalmış bir durum ve bunu eleştirmek kimseye düşmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 haklısın tamamen adamın keyfine kalmış. ben sadece dün warhammer resmi forumlarında okuduklarımı söyledim. öyle işte benim hastalığımda age of conan başka mmo lara geçiyorum 1 ay oynuyorum sonrasında geri dönüyorum :D arkadaşlara dark millenium derken gerçekten beklediğim bir oyun ona da bir baksınlar ilgilenirlerse gelsinler diye dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 herkez dark millenium u bekliyor. forumda online takılıpta beklemeyen çok az kişi vardır... 31 mart 2013 mü ne diyorlardı, çok var çook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 1 nisan 2013 ama ertelenir biraz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Marl0_on said: goldun kullanışsız olduğu bir oyunda hata etmişsin. kullanışsız değil abi, para lâzım oluyor ileriki levellarda. pve questleri yapmıyorsan da rvrden para kasamıyorsun. eh bi 100 gold da işimi görür. ama ben almışken 500 gold aldım. maille elime ulaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 marvella said: bence oyun hala canavar gibi hicte bitik degil kendi fikirlerinizde olumsuz düsüncenizle insanların oyun zevkini kacırmayın lütfen sonucta bu arkadas bi yardim istemiş troll yapmana gerek yok burası garbage olmamasına rağmen trolller fink atıyor. temizlemeli bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Marl0_on said: oyunun durumundan ziyade, goldun neredeyse hiçbir işe yaramadığı bir oyunda golda para vermek saçma. gold çok işe yarıyor, sen gel bakayım 30 level'a adam gibi pve questi yapmadan, bak bakalım alabiliyor musun conquest seti. ayrıca mount almak için de 14 goldu bulamıyorsun butcher yapmadan. ancak ea storedan sturdy mount package alırsan oyun parası vermeden mount alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 KingV said: haklısın tamamen adamın keyfine kalmış. ben sadece dün warhammer resmi forumlarında okuduklarımı söyledim. öyle işte benim hastalığımda age of conan başka mmo lara geçiyorum 1 ay oynuyorum sonrasında geri dönüyorum :D arkadaşlara dark millenium derken gerçekten beklediğim bir oyun ona da bir baksınlar ilgilenirlerse gelsinler diye dedim :) dark millennium bomba olacak. collectors editionı falan çıkar umarım oyun çıktığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 bi bok olmayacak o oyundan, buraya yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Hao said: bi bok olmayacak o oyundan, buraya yazıyorum. zaten oyun ölü şu anda. bir bok olacağı için de oynamıyor oynayanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar