reyou Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Kis geliyor hocam ort yorgan yorgaaan ustune... evet kimler yaptiracak bakalim, haftaya bizim buraya doktor gelcekmis, yillardan beri yaptirmadim her sene duse kalka atlatiyoduk kışı, yaptirsakmi acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 doktorların hemşirelerin kaçta kaçı yaptırıyor ona bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 benim kanım her analizde temiz çıkıyor. milyor verseler damarıma mikrop bastırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 7 senedir falan hasta vs olmuyorum cko şükür. bu bağışıklı sistemiyle heryol açık bana dfs gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Yaşlılar kronik hastalar yaptırsın. sağlıklıların yaptırmasına gerek yok diye öğretildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 vücudunza yabancı maddeler almayın. vücudunuzu kendiniz eğitin. yarın öbürgün global bulaşıcı hastalık felaketi olunca ilk siz gidersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Bilgilendirme kismi nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 hayatımda hiç yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 @di birbirimizi bilgilendircez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 komikli şık olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 alman panzeri gibi adamım işim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 bana da hastalık koymuyor artık. hasta olunca halsiz kalıyorum yatıyorum terliyorum ve geçiyor. artık seriye bağladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Grip ayakta 1 haftada yatarak 7 günde geçermiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 İlk ne zaman olmaya başladım hatırlamıyorum 6-7 yıldır oluyorum herhalde, daha önceleri çok ağır geçmese de sık sık nezle-grip olurdum. Aşı olmaya başaldıktan sonra hafifledi. 2 sene önce çok az aşı geldiği için olamadım, ama herhangi bir problem yaşamadım. Geçen seneyse olmama rağmen tam 2-3 ay kadar 3-4 günde bir sürekli tekrarlıyan bir hastalığım vardı. Ya şans ya da geçen sene gelen aşılarda bir problem vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 12 yasimdan berimi ne olmiyorum, genelde kislari hep hafif soguk alginligi ile gecirdim bu sene iste subatta keci gribimi ne kaptim toplu tasimada, 3 gun yatirdi ve 2 haftada filan anca gecti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Sık hasta oluyorum ama aşı olmayı düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 bir dr tavsiyesi isterseniz: yaptırın. özellikle toplu taşıma araçlarını sık kullanıyor ve kalabalık, iyi havalandırılmayan ortamlarda sık bulunuyorsanız. 5dk bile sürmeyecek bi uygulamayla bazen 3-4 gün yataktan kaldırmayan bir hastalıktan korunuyorsunuz, delikanlılığa gerek yok :D ha aranızda beslenme, vitamin ve spora dikkat edip sağlıklı ortamlarda çalışanlar vardır onlar belki gribe yakalanmayabilir veya hafif atlatabilir. not 1: grip aşısı nezle ve bakterilere bağlı üst solunum yolları enfeksiyonlarına karşı koruma sağlamaz, yıl içinde boğaz ağrısı veya burun akıntısı şikayetleriniz olabilir ama bunlar muhtemelen grip olmayacaktır. not 2: domuz gribi aşısı hakkında yorum yapamıyorum, DSÖ bile dava edildi bu konuda. domuz gribi aşısı kişisel tercih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 risk grubunda değilseniz yaptırmayın derim.risk grubunda olmama rağmen yaptırmayacağım.en fazla hastalanınca 3 gün rapor alır evimde yatarım mis gibi ohşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 grip olur gibi hissedince rakı içeceksiniz. en az 1küçük açıcaksınız. alkol kıracak mikrobu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar