Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Bluetooth ve wirelessı kapat açıksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 aynı sorun bende de var şuan. yurtdışından aldığım için garantiside yok. evden işe gelene kadar şarj yüzde 70e inmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Aiko said: aynı sorun bende de var şuan. yurtdışından aldığım için garantiside yok. evden işe gelene kadar şarj yüzde 70e inmiş. hallettim sorunu mail hesabımı kaldırınca düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 901 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 valla ben hicbir sey degistirmedim gene kendiliginden duzeldi. mail hesabini zaten girmemistim restoredan sonra. sorun o olamaz. donanimsal gibi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 tiLi said: ya gene ısınmaya başladı ve şarjı dakkada %1 azalmaya başladı. restore edince değil de restoredan 1 hafta sonra kendiliğinden düzelmişti. gene restore etmek istemiyorum bıktım. gene 1 ay sonra düzelir belki find my iphone acıkmı? bazen sevgililer takip edebiliyor, navigasyon ve internet kulanıyor, tepede ok işareti varsa hep karşılaşıyorsan bu ihtimali göz önünde bulundur, app store şifreni degistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Biri temiz makul bir 4s satsın da alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar