Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Let's talk iPhone 4S

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ios 5, 4s reviewleri dustu nete, birinde iphone ilk ciktiginda cep telefonu sektroune nasil bir damga vurduysa ios 5 ve 4s de ayni etkiyi gosterecek demisler. biraz abarti olsada sanirim saglam bir os geliyor iphoneculara.

siri keske turkce olabilse ama ispanyolca bile yok daha.
Mesaj tarihi:
anlatmak istegim aslinda yeni pompom hardware basmakla isin olmadigi, 1 sene sonrasina kadar it gibi donanimli alet cikacak ortama, hiz testi falan degil mesele dusuk hardware ile bile neler yapabildigi apple in.
Mesaj tarihi:
Pekii son 1 soru turkiyede de aynı anda download cıkacak degilmi yani account US olanlara değil sadece. Ne biliyim genelde TRde geç falan cıkabiliyor bu tip şeyler :P
Mesaj tarihi:
Tam saat diye birsey yok su ana kadar hep ayni anda ve gmt 6 da cikti, yine oyle olur diye dusunuluyor. Bu seferki update in daha bile rahat olacagini dusunuyorum ben ios4 e gore netekim hedef cihazlar daha az, serverlar daha guclu. Aninda aliriz update i.
Mesaj tarihi:
Bişi sorucam. App store'a girince hep TR'de top olan app'ler listeleniyor. App review'larda falan hep Turklerin yaptıgı yorumlar falan var. Bu bolgesel ayarı US'e gore yapmak mumkun mudur? O bolgede top olan app'ler listelensin istiyorum.
  • Yeni Oluştur...