Anelor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Şimdi ben trail oynuyorum işte RP/PVP server seçtim ama oynadığım server resmen bomboş ve oyun acaip sıkıcı o yüzden neden böyle oldu şimdi? bide eskiden paralarda semboller vardı ne güzel şimdi c s falan yazıyor o semboller yerine çok gıcık onu nasıl düzeltcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 tek başına çok zevk alamazsın oyundan. kalabalık bi realmde aç tekrar. pvp serverı olsun bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 bende acaba trail diye mi böyle boş dedim traillerin ayrı serverı mı var dedim allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 trial ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 trail trial ikisinden biri işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Anelor said: bide eskiden paralarda semboller vardı ne güzel şimdi c s falan yazıyor o semboller yerine çok gıcık onu nasıl düzeltcem Colorblind muhabbeti o. interface de bul,tick i kaldır. profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar