Anelor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Şimdi ben trail oynuyorum işte RP/PVP server seçtim ama oynadığım server resmen bomboş ve oyun acaip sıkıcı o yüzden neden böyle oldu şimdi? bide eskiden paralarda semboller vardı ne güzel şimdi c s falan yazıyor o semboller yerine çok gıcık onu nasıl düzeltcem
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 tek başına çok zevk alamazsın oyundan. kalabalık bi realmde aç tekrar. pvp serverı olsun bi de.
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 bende acaba trail diye mi böyle boş dedim traillerin ayrı serverı mı var dedim allah allah
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 trail trial ikisinden biri işte
rcknrll Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Anelor said: bide eskiden paralarda semboller vardı ne güzel şimdi c s falan yazıyor o semboller yerine çok gıcık onu nasıl düzeltcem Colorblind muhabbeti o. interface de bul,tick i kaldır. profit.
Öne çıkan mesajlar