MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Forumdaki ''yav'' adli kullanici icin aciyorum bu topagi, ttnet'ten internet baglatti kendisi, hicbir web sayfasi acilmiyor, hepsinde ttnet kendi sitesine redirect ediyor diyor, bi yardim eli uzatirsaniz cok sukela olur. Kendisi modem ayarlari, username/password falan fistan hepsini ayarlamis, ttnet'in sitesine redirect ettikten sonra oradan username/password girip internete baglanmayi deniyor, hep ayni sey infinite loop sonra. Simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 filtre&sansür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 samsur değilde.şöyle bişi var.şifreyi degiştirdiyse oluyor öyle adsl şifresini degiştirmicen yada ttnete arayıp söylicen şifreyi degiştirince ttnette eski şifre kalıyor hala o yuzden giremiyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Sifreyi degistirmemis, gayet default duruyormus yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ttneti ariyacak ordan bişiyi aktive ediyorlar fln aynı olay benimde başıma geldiydi 2-3 gün önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ya da fatura borcu vardır, fatura borcu olunca da öyle yönlendirme yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 geldim:D başta madboy'a ve cevaplayan arkadaşlara teşekkürler ederim =) müşteri numarasını girdikten sonra 1'e basın deyiveriyormuş ben onu hiç anlamamıştım yoğunluktan açmıyorlar sanıyodum asdasd şimdi tekrar aradım halloldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar