Vendy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Private server paylaşımı yasak, farkındayım ama eskiyi özleyen insanlar için o riski göze alıyorum X( Selamlar. Hydramist tarafından destekleniyor. TBC döneminin pro oyuncularıda serverda bulunuyor. 2v2 - 3v3 maçları spectator olarak izleme şansına sahipsiniz. Karakterler direk s3 gear ile başlıyor(s2 omuzluk). Eskiden olduğu gibi omuzluk ve silahlar için rating req. bulunmakta. Turnuva sonunda ödüllerde dağıtılacak. . Özellikle TBC arena günleri özleyenler için tavsiye ederim. Tek yapmanız gereken sayfanın sol at taraflarındaki info dan gerekli dosyayı indirmek ve 8-9 ekim deki turnuva için rating kasmak :) Editledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 artık herkes ko da dostum. wow bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Tbc? Arena? Cant do that while stunned... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 restodruid.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Stunherald Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 hehe rdruidler yargılıyor genellikle maçlar zaten rmp-2healer,warrior şeklinde ilerliyor. 2v2 sıkıntı bayğaı pri-rogue ve war-druid dışında pek setup olmuyor high levelda. ne olursa olsun şuan ki durumdan daha eğlenceli olduğu kesin yinede ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Dediğin gibi private server muhabbeti yasak. İlgilenenler olursa Google'dan bulabilir. Kitledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar