Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şehir Örnekleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Diyarımda oyun oynamak için bir şehir kurdum bitti gibi ama emin olmadan önce örnekleri incelemek istiyorum elinde şehir örnekleri olan varmı haritasydı tanıtımıydı mekanların fln mümkünse bir yardım edin[signature][hline]HisarOyun.Com
CeyhunAlyeşil
Mesaj tarihi:
dojorel e katılıyorum çok iyi bir kaynak campaign setting bende bir ara bir şehir kurarken bayağı yararlanmıştım[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
DL 5'th age settinglerinde baya bişi vardı harita bazında şehir bazında. Onuda bir aratmanı tavsiye ederim. Hatta Tales of Lance'da da vardı.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Mesaj tarihi:
ADnD nin sirf zindan ve kale dizayni (ici,disi,tuzaklari,yuksekligi vs. vs.)icin yaptigi bi guide var onu bulursan cok yardimci olur..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Mesaj tarihi:
hepiniz çok sağolun şehri kurdum haritasını yaptım (ona harita yapmaya çalışırken diyarın haritasına başladım güzel oldu)gerekli açıklamalarıda bir metinde topladım içerisinde oyun oynamak için yeterli bilgi oluşmadı belki ama hikaye için yeterli oldu .
internette bir çok örnek var ama türkçe hiç yok umarım zamanla türkçe kaynaklarda bulabiliriz[signature][hline]HisarOyun.Com
CeyhunAlyeşil
Mesaj tarihi:
manyak olur ya öyle bişiy oyun sırasında düşünüyorumda oyuncular için harika evet şimdi şu köşedeyiz ahanda adamlar geliyor hemen şu eve girek aha ev sahibi dalıyor kaçın fln :)[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net
CeyhunAlyeşil
  • Yeni Oluştur...