Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 www.heavymetaltr.com sitemiz 29 hazirandan itibaren test yayınında!! forumlar 1 aydır online..hepinizi bekliyoruz!!!![signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the worldÜstüne Şehir Örten ŞehirEğer Metalciysen Burası tam senlik!![Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 07 Temmuz 2004 16:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 giremiyorum şu an[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Güzel olmuş ama sırf heavy metal mi var içinde?[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 :rock:[signature][hline]Silthanas, 16 Ocak 2002 19:34 tarihinde demiş ki: her ne kadar aşık olamasamda,bir kızın üstünde kesinlikle deneyeceğim,bir değil tabi onbeş yirmi falan Nefr, 07 Temmuz 2004 18:01 tarihinde demiş ki: i ban thee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Güzel site başarılar[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 guzel olmus fakat sadece heavymetale odaklanmak ile iyi yapmamissiniz..site ise direk phpden cikmis gozukuo normal olarak..artik baydi bu tip siteler..farkli birseyler yapin:)[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 php? bakarsan genelde düz html kullanıldı.. flash falan var sedece forum düz php o da olsun artık :D[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 08 Temmuz 2004 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 şu an küçük ama önemli bir değişiklik yaptırdım admin e.. forumlarda ki diğer HEAVYMETAL grıpları bölümünü diğer gruplar olarak değiştirildi... yani artık forumda sadece heavymetal değil diğer müziksel olaylar da konuşulabilecek..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 site nasıl gidior üye sayısı falana patiden üye olan çok yoksa hesap soralım :)[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Kullanıcılarımız toplam 1961 mesaj attılar Toplam 124 kayıtlı kullanıcımız var Son kaydolan kullanıcımız: yiit şu an counter bunu gösteriyo..patiden katılımö var ama yeterli değil..metalci dolu bir yer olmasına rağmen bizi yanlız bırakanlara burdan alçımla vuruyotum :horace:[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ben de yeni bi metal urettiler falan sanmistim :P metalcileri bir araya getirince herkes ayni seyi solicek kabaca, aynı genre lari kotulicek, insanlarin disariya acilmamalari icin psikolojik baski olusturacak .. yapmayin bole bence. ben de arada metal dinlerim ama 100 metalcinin arasina girmem, kacarim. kendine metalci diyen adam zaten onyargim cebimde, kulaklik kulagimda metal dinlerim ben diyo gibi bisey .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ben kendi forumlarımızda şöle bi laf söyledim dur bulim quote layayım.. said: Ben kendi adıma Metalci sıfatını şu ana kaar hiç kullanmadım..Ben bir rockçıyım bunu söylemekte de birşey görmüyorum.. oraya dolupta aptal aptal mesaj atan bi-iki kişi var onlar da pek tınlanılmıyor zaten....[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 daha cok video daha cok video daha cok video.ftp paylasimi acsaniz falan super ötesi olur.600 mblik konserler divx ler falan super olur yani. tasarımıda beğendiğimi belitmek isterim[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle [Bu mesaj Schifo tarafından 29 Temmuz 2004 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 tşkler..bu arada bugün dikkat ettim de en az 30 kullanıcı sırf downloadiçin üye oluyor..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Kısa bir ara verdik server taşıdık..tekrar yayındayız..Hala üye olmayanlar varsa kınıyorum :lol:[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 :rock: on[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 arkadaşlar gercekten heavymetal'e ilginiz varsa , yada diger rock tabanlı gruplarla ilgileniyorsanız buyrun gelin gercekten cok kaliteli ve istediginiz herşeyi tartısabilecek/ögrenecek ortam var sitede.Buyrun bekleriz , by Jesus[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Sitemiz altında ekim ayından itibaren ayın üyesine bedeava cd dağıtımı başlayacaktır.. Ayrıca şu an bulunan hizmetlerimiz:Ücretsiz stüdyo ve konservatuara hazırlık için %50 burs.. Bir ay içinde çok ama çok müthiş bir sürprizle daha kullanıcılarımızın karşısında olacağız..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 30 Eylül 2004 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 simdi bi dakka sirf heavymetal'di. acdc nin ne isi var diyodum. sonra rock yazmissin buraya... hmm icerik simdi heavymetal + rock oldu di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 İçerik sadece ilk 1-1.5 hafta sadece heavymetal di.. Şu anda içerik Genel Rock Kültürü olarak belirlenmiş durumda..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 super, ama oraya farkli isimleri de eklemeniz daha hos olur bence.. yani ossy falan koysaniz hos olurdu... (bosverin, tum banner'i iron maiden yapin!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 download rehberiniz çok güzel insanı uğraşmaktan kurtarıyor[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 güsell olmus site[signature][hline]AdEt_KaNi_EmEn_DrAqLa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar