Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Lyvanna_Dolores said: sevgili arkadasim marlon isirmasina izin verme ilerde daha manyak olur dedi mesela bu gibi tavsiyeleriniz varsa soyleyin Ben şöyle eğitmiştim ve cidden işe yaradı. Kediler tırmalar çünkü senin canının yandığını bilmez sonuçta onlar için yumuşak bi nesne... Bende elime bi çakı almıştım kanca gibi bu her tırmalamaya çalıştıkça elinin içi çakıya çarpıyodu sonra tabi elini yalıyodu acıdığı için böyle daha sonra bu şunu anladı: "Hass.. ben bunları tırmalarsam elim acır pati vurayım en iyisi..." O günden sora yavaştan pati vurarak oynamaya başladı, tırnak çıkarmadan.
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Kumu öğrendikten sonra, başka yere yapma durumu var mı? Benim ufaklığı ilk başlarda ben götürüyordum tuvaletine, baktım şimdi kendi gidiyor. Ama kalkıp da görmediğimiz bi yere yapar mı tuvaletini?
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 bu da benim kedim. telefona saldırmak yerine sabit durduğu nadir zamanlardan birinde çektim. i172.photobucket.com/albums/w29/Marl0_on/IMG00196-20111002-2309.jpg
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 DA2019 said: Kumu öğrendikten sonra, başka yere yapma durumu var mı? Benim ufaklığı ilk başlarda ben götürüyordum tuvaletine, baktım şimdi kendi gidiyor. Ama kalkıp da görmediğimiz bi yere yapar mı tuvaletini? kumunu günlük temizlemezseniz uyuz olun diye her yere yapabiliyor.
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 kedi milleti abi bu napcagı belli olmuyor mesela bizim eve bi misafir geldiği zaman.bizim kediye ısrarlı bi şekilde dokunmak isterse.aksama direk halıya işiyor sdfs
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Marl0_on said: bu da benim kedim. telefona saldırmak yerine sabit durduğu nadir zamanlardan birinde çektim. i172.photobucket.com/albums/w29/Marl0_on/IMG00196-20111002-2309.jpg Net yakısıklı kediymiş. Tüyleri uzun olsa, suda yüzse, ava falan çıksa tam bir norwegian forest cat. Erkekliğe bak ırktaki bro, hem norveç, hem ORMAN. Doğa seni cagırıyor.
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 www.voicesforanimals.org/images/feralcat_jkanes.jpg şöyle olmasını isterdim aslında. ama dişi işte bizimkisi, kolay kolay o boyutlara çıkacağını sanmıyorum. şişmanlayarak belki, öyle de işe yaramaz. 10-15 kilo bench pressin altına giremeycekse napıyım onun iriliğini.
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Benim viking'ler yavrulayınca vereyim mi sana da bi yavru? Kızağını çeker hem.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 burtonesk said: kumunu günlük temizlemezseniz uyuz olun diye her yere yapabiliyor. tam kakasini yaparken yakaladim fdsg direk kumu atarim valla hic bulasasim yok umarim dedigin gibi baska yerlere yapmaz
HighSelf Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 MADBOY said: Benim viking'ler yavrulayınca vereyim mi sana da bi yavru? Kızağını çeker hem. ahahah bu nedir üstteki yorumla beraber kedi mi tarif ediyosun yoksa maskulinlik patlaması yaşayan steroidli hayvanlar mı
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 HighSelf said: MADBOY said: Benim viking'ler yavrulayınca vereyim mi sana da bi yavru? Kızağını çeker hem. ahahah bu nedir üstteki yorumla beraber kedi mi tarif ediyosun yoksa maskulinlik patlaması yaşayan steroidli hayvanlar mı Görüldüğü üzere norse kedilerimle dalga geçenin sonu yörünge.
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Lyvanna_Dolores said: tam kakasini yaparken yakaladim fdsg direk kumu atarim valla hic bulasasim yok umarim dedigin gibi baska yerlere yapmaz Burası neresi ya, salonun ortası mı? :P Biz tuvaletini banyonun bir kenarına koyduk.
oldun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 bizimki tuvalte yapiyor sabahlari sira flan oluyor sifonu genelde cekmiyor ama alistik artik halbuki hemen patisinin altinda
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 DA2019 said: Lyvanna_Dolores said: tam kakasini yaparken yakaladim fdsg direk kumu atarim valla hic bulasasim yok umarim dedigin gibi baska yerlere yapmaz Burası neresi ya, salonun ortası mı? :P Biz tuvaletini banyonun bir kenarına koyduk. gecici olarak bi odada takiliyo. daha cok minik banyoya gidesiye pislemesinden korkuyorum salon ortasi da olsa kullanan yok zati salon malon (ogrenci evi)
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Valla benim ufaklık artık kendi başına gidiyor yapıyor. Eve alıştı, sağa sola girip çıkıyor. Bence tuvaletin oraya falan koyun. Ama bir yerde okumuştum, yemeğine yakın koymayın diyorlardı.
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 oyun oynama zamanlarının tırnak ve diş izleriyle sonlanmaması için müthiş bir yol buldum. bilekliği göstererek koltukla yastığın arasına koyuyorum ve çıkartana kadar saatlerce uğraşıyor, sonra da yorulup uyuyor sdf. http://i172.photobucket.com/albums/w29/Marl0_on/IMG00200-20111005-0022.jpg http://i172.photobucket.com/albums/w29/Marl0_on/IMG00199-20111005-0021.jpg
geezus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 açık kumlar kokmuyor mu ya? kapalı kutu gibi olanları var onların
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Korku ve hayranlık arasında duygular besledim.
marksman Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 müstakil bahçeli evimizde yıllarca kedi besledim gurbet illere gelince apartımana felan kedi alamaz oldum dışarıya çıkıp gezemedikten sonra evde hapis gibi geliyor bana :(
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 geezus said: açık kumlar kokmuyor mu ya? kapalı kutu gibi olanları var onların bulamadim -_- izmirden bakicam bi de su kaleden alcam sdfdsf cok iyi ya
geezus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ahah tatlıymış, hala catbowl kadar iyi değil ama
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Lyvanna_Dolores said: izmirden bakicam bi de su kaleden alcam sdfdsf cok iyi ya Kale çok iyiymiş yaa!
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 kedi severler cemkirmesin diye siliyorum postu
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 laptopumun sarj aletini kemirdi salak gerizekali al iste girdin girdin
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 liv becerememişin bakmayı bende bir ömür köpek baktım.ama şuan imkanım olsa kedi köpek karışık doldururum kedi>köpek bence köpek bi yerde çok monotona baglıyor.sahibini seven kahraman köpek ama kedi ile yaşaması çok dahga keyifli bence :) ayrıca kediye oyuncak almazsan onu bunun kemirir işte fds
Öne çıkan mesajlar