aramil Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 nasıl yaptım, ne yaptım, ne oldu bilmiyorum ama ekran parlaklığını değiştiremiyorum taşınabilir bilgisayarımda. fn + tuşu çalışmıyor, güç seçeneklerinde de eski yerinde değil. biosta da auto manuel vb ayar yok... her updatede ayrı sorun yeter da.... var mı çözümü bilen yaşamış duymuş olan?
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 görüntü ayarlarından değiştirebilirsin fn + kısayolu isterim illa dersen laptopunun internet sitesine bak ordan firmware falan kurman gerekir muhtemelen
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Guc seceneklerinden kismis oldugun icin camiyor da olabilirsin bir ihtimal.
aramil Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 [img=http://c1110.hizliresim.com/11/10/2/2827.jpg] şu sayfanın altında bi scroll bar varıdı sağa sola çekip ayarlıodum artık yok ... çekirdeğine de shelline de windoz....
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 seçili olan dalganın ayarlarına girmeyi denedin mi peki? dengeli, yüksek perf. falan yazan yerdeki. dediğin şey orda da var çünkü.
throine Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 fn tuşunun çalışması için genelde ayrı bir yazılım gerekiyor. yüklü olduğuna emin misin? samsung display manager mesela samsung laptoplar için.
aramil Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 diğer fn ler aktif ama sadece parlaklık çalışmıyor, bi de onu baştan kurayım.
Slint Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Plan ayarlarını değiştir dedikten sonra şuna benzer bir şey çıkmıyor mu? http://i.imgur.com/TCCDY.png
aramil Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 hayır orada da yok kesinlikle... töbe ya...
di Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 O zaman sorun isletim sisteminden degil, sonradan kurdugun bir yazilimdan kaynakli olsa gerek. Sen bir sey kurmadiysan malware tarzi yazilimlari da goz onunde bulundurmak lazim tabi.
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 cmd üzerinden yap dicem de oradan anca var olan power option'ların GUID'lerine erişebiliyorsun ya da aktif/pasif yapabiliyorsun. üzerinde değişiklik için fikrim yok açıkçası. şimdi aklıma geldi de, F.lux kullan. hem gözlerin de yorulmaz :)
aramil Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 f.lux iyiymiş gerçekten :D ancak parlaklık hala değiştirilmiyor şaka gibi, format tek çözüm gibi görünüyor ama atmayacağım inat ettim...
Öne çıkan mesajlar