Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 browserda izlediğim videolarda sanki codec problemi gibi yeşil yeşil noktalar çıkıyor bazen. bazı videolarda ekranı kapla diyince yatay çizgiler çıkıyor. bazen renklerde kayma oluyor, görüntü abuklaşıyor. ilk başta codec problemi zannettim (video codec problemi gibi gözüktüğü için), elimdeki codecleri sildim bir daha yükledim. nvidia driverlarını güncelledim. bilgisayarı restart ettikten sonra flashı güncellememi istedi, onu da güncelledim. olay gitmedi, ben de vazgeçtim uğraşmaktan. bilgisayardaki dosyalarda herhangi bir video hatası göremedim, oyunlarda da benzer bir hata yeralmıyor. sadece browser üstünden stream olarak izlediklerimde görüyorum. oyunlarda hata yok dedim ama bazen 1-2 saniyelik kasılma yaşadığım oluyor. sahnenin yoğunluğuyla alakalı değil, sakin yerlerde de olabiliyor. ekran kartıyla alakalı olduğundan şüpheleniyorum. gainward mı ne öyle bir firma. ancak vga kablosu takılı olduğundan kaynaklı olabilir mi onu da merak ettim. bf3 oynamak için beta driverları yüklemem gerekti, bundan sonra işler biraz daha tuhaf bir hal aldı. stream videolarda renk kayması yok sanırım, ama diğer sorunlar devam ediyor (yeşil noktalar veya yatay çizgiler) öte yandan bu stream videoları izlemek istediğim zaman ekran kartı yanıt vermeyi kesiyor, bilgisayar birkaç saniye kilitleniyor, sonra tekrar geliyor. beta driverlarıyla alakalı olma ihtimali var. bu sorun hakkında herhangi bir bilgisi olan varsa yazarsa güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ekran kartının bi yerleri bozulmus heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Valla kesin birşey söyleyemem ama GPU taklaya gelmiş gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 mercedes cipi sat yeni laptop al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 laptopu satıp mercedes cip alayım? da bunun konuyla ne alakası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar