kath Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Denediniz mi ? Nedir ilk düşünceleriniz ? Ben yaklaşık 70-80 oyun attım , inanılmaz hızlı keyifli geldi. Şöle özetlesem hatta , hani aylarca skill kastıktan sonra UO'da biri size bi pover pvp serverı ipsi verirde çat çat herşeyinizi alır aksiyona çıkarsınız ya , biraz onun havası var. Kötü yanları nedir diye şöyle bi düşündüğümde , oyun genelde uzamıyor , ya bi taraf ya diğer taraf ağır basıyor ( genelde) ve oyun çabuk bitiyor vs.. Pickler çok önemli , kötü picklerle pek bişi yapılamıyor gibi.. Siz ne diyosunuz ?
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ezreal oynuyorum dominionda takılıyorum böle zevkli oluyo, haritanın dger ucuna cancellatıyorum falan
nameless Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 sivir alanın ağzını yüzünü kırasım geliyor dominion'da
silent Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 domınıon dusuncesı baslarda guzel bır fıkırdı ama sımdı goruyorumkı bazı heroların ıs yapıp cogu heronun gereksız kaldıgı bır harıta ondan dolayı oynamıyorum dogal olarak zevkte alamıyorum.
kath Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 30-0 yapan hero da olsa , oyunu diğer taraf kazanabiliyor. Dolayısı ile o domine ediyo , bu eziyo mantığı çok da önemli değil aslında. Sadece rammusun biz hero ability açıp koşup ederken zaten topa varmış olması ayar ediyo insanı , onun dışında kıl bi durum yok bence.
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 var sr oynarken en azından hiçbir işe yaramıyan herolar yok. öyle yada böyle en kötü herolardan bile düzgün bir setup çıkarılıyor dominionda herhangi bir supportla oyna bakalım noluyor
Slint Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Gold çok fazla geliyor, onu azaltabilirler.
silent Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 herseyden once su harıtaya ozel buffları kaldırıp para gelısını ayarlayacaklar normal 3 korıdorlu oyun ıle aynı standartlar olacak o zaman adil bir oyun cıkabılır ve zevklı halede gelır bence.
GEd Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Arada geyigıne gırıyorum dominiona ama oyle ahım sahım bişi degil bence. Şu dotadaki anime herolar vesaire gibi saçma sapan şeyler bile daha eğlenceliydi.
LethE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 4 oyundan birinde 80-250 yenilirken çevirdik... yada çevrildik :) karşı taraf adam gibi oynamaya başlarsa cidden dönebiliyo oyun ama adam gibi rank fln uğraşmıyo kimse şu an sanırım o yüzden. @silent: farklı bişi yapmaya çalıştıkları için böyle ama çoğu hero arada kaynamış kimiside allahım ulen diye dolaşıyo.
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Sion abi, allahım ulan diye dolaşan o, AD Sion'a lanet olsun.
kath Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Kaede said: var sr oynarken en azından hiçbir işe yaramıyan herolar yok. öyle yada böyle en kötü herolardan bile düzgün bir setup çıkarılıyor dominionda herhangi bir supportla oyna bakalım noluyor İşte sanıyorum bunu anlatamadım , supportla oynadım oyun da aldım verdim de. Oyunda domine eden taraf kazanıyor genelde evet , fakat kazanamayadabiliyor. Demek istediğim kim daha capture eder , daha iyi deflerse towerları o taraf alıyor. Dolayısı ile evet pickler çok önemli ama takımını doğru towerları capture etmesi , doğru anda doğru işi yapıyor olması daha da önemli.
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 senin karşındakiler kötüyse 5 supportla da oyun kazanırsın hayır efendim. birbirine yakın skillde adamların biri taric biri kat alsın bakalım hangi taraf kazanıyor
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Dominion'un nesini tartışıyorsunuz, birde ayrı başlık açmışlar sdfsfs.
kath Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Şusunu tartışıyoruz , en çok oynana mobanın yeni bir modu. Tamamen farklı bir gameplay , tamamen farklı bi atmosfer. Niye rahatsız etti anlamadım ? Modlar gerekli görürse merge ederler diğer başlıkla.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 http://www.kamciplastik.com.tr/resimler_statikler_tr/7/10_LT_PET_SISE_KAPAGI.jpg
Öne çıkan mesajlar