Nomak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Ya beyler 3 gün önce başladı bu sorun,netten kopmuyorum herhangi bir bağlantı sorunu yok ama ne zaman firefox ile nette gezmeye başlasam server can not found diyor zorluyorum reflesh ile giriyor bazen girmiyor.( google chromeda aynısını yapıyor )Bağlanırken sanki 2 3sn delay var gibi uo clientde donmaya başladı bağlan dediğimde 3 4 kez denediğimde bağlanıyorum.Anlamadım sorun nedir,kız arkadaşımın laptopda sorun yok. Wireless adaptorleri yeniledim intel r wifi link 5100 AGN. Herhangi bir ayarlada oynamadım klasik kullanımdayım bilgisayarın,son yüklediğim meraktan trojen remover oldu.Sizce nedir sorun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 reflesh ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 uninstall/install belki ise yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 dnsdendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Bir deneyim dediklerinizi,yazarım 1 saate köpeği çıkarmam lazım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 google dnsden olabilir hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Dns leri temizledim giriyor ama yavas internet ile alakali birsey, guzel dns verirmisiniz rica etsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar