Asgard Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 yok belki ayılara +100 eklerler diye demiştim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 item dodge veriyorsa tank item ı olarak işaretlenir ve rogue lar need atamaz bu kadar kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Dodge veren leather item kaldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ne farkedicek ki ayılar için. plate tanklar 3 class ile paylaşıyor loot tableı , ayılar da feral dps ve rgoeu ile paylaşıyor. fark yok. agi leather itemler tank ve dps olarak işaretlenir , healer/dps druidler needlemesin diye. problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 drood un idela dunyasi su leather ise tamamen bana ait! iste aptal roguelar melee leathera need atio, o cok buyuk bi puruz, roguelari mumkunse oyundan silsinlerde her leather droodlarin olsun adsffads su oyundaki en lootwhore class lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 en son satır direk hunter ahahaha wow'un heralde en gereksiz ve alakasız, dizayn fakiri classıdır. leather, mail herseye atlıyorlardı ahahha. KILIÇ BENİM DPS'İMİ %0,78 ARTIRACAK 2 AGILITY FAZLASI VAR NİİİİD. BUNDA MP5 VAR BUNA DA NEEEEEED spell damage bile benefit veriyordu mend pete lan ahhdasfujs. PETIMI HEALLIYOM KANKA NEED bi de 4.3 peç notları çok fena balon. dünyadan bir haber adamlar. iyi ki açtırmamışım gaza gelip geçen ay sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar