di Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Selam, Mail atmis serefsizler bir de yuzsuz yuzsuz kategori onerin bize diye. Ben de iki tane oneriverdim. Begendiginize oy verebilirsiniz ama lanet app'i yuklemek gerekiyor sanirim. Biri bu; said: HEPSI ORADA DEGIL! Hepsi burada yeni kategori ariyormus. Adamlari tum dertlerinden kurtaracak yegane kategoriyi oneriyorum; "HEPSI ORADA DEGIL". http://apps.facebook.com/enyaraticikategori/categories/share_me/1302 Digeri de su; said: HEPSI BURADA'DAN ACIKLAMA : BUNDAN SONRA YALAN YOK! Hepsi Buradanin slogani olmaya aday kategori; SUPER YAVAS GONDERI!. Super hizli dediklerinde bile 3 gunde geliyor. Bu kategori sayesinde insanlar bir urunu 22 gun bekleyeceklerini onceden bilecekler, hepsi buradanin 7 ceddine sovmeyecekler. http://apps.facebook.com/enyaraticikategori/categories/share_me/1284 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ahahahah, önce güldüm sonra bastım eksiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 işin ucunda hediye çeki vs. promosyon yok sanırım? siz bir de migros'un fb sayfasına bakın. bir paket nuh'un ankara makarnası için adamlar ne methiyeler düzüyor. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ahahah şans işi bu hepsiburada sanırsam, bak ben 3gün önce telefon sipariş ettim benim ünlü dell'i, saat gece 1miydi neydi hızlı gönder zımbırtısı vardı, saat 2.30 gibi siteye yine girdim çat adamlar kargoya vermişler sdfsdf böyle garip çalışıyorlar, ama 1ay ürün beklediğim de oldu. ama önceden mail atmışlardı bana arkadaşım bu ürünü tedarik etmemiz 1ay sürebilir fln diye bende ok demiştim. bana hep iyi davranıyor hepsiburada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 hepsibursa.com dur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar