cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 saturn bence gerilme.yani bak ben öğretmenim ama kesinlikle üzerime alınmıyorum. bide biliyorum haklılar kısmen ,o kadar işe yaramaz adam var ki camiada.genelleyemeyiz tabiki ve çok rahatlıkla kendimi ayrı tutabiliyorum. bütün öğretmenler süper çalışkan değiller tabi, oyüzden geçmişte hayatımızı karartmış öğretmenler de olabilir,en ufak bi hareketiyle çocukluğumuzda büyük yara açmış olanları da. eğer hak eden tektük insanın var olduğunu kabul ediyosak sorun yok.
saturn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Bu ülkede öğretmenle çok uğraşılıyor. 1.5 k le başlayan öğretmen öğretmen olamaz sa dershanelerde 6 gün sabah akşam hatta gece bile çalııyor. parası da 400 500 falan. İnsanın ağrına gidiyor yeni polis 2300 imam 1800 lerde alırken. para için öğretmen olunmaz ama öğretmeninde hayat standartları yükselmelidir. sürekli değişen ve gelişen öğretmenlik sayesinde eski bildiğiniz o imrenilecek öğretmenlik tarihe karışmaktadır. En son gelen resmi bir yazı da artık öğretmeni öğrenci-veli- müdür denetleyecek tarzında yazılıyordu ortalıkta
saturn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Flameoffear said: Ahasudhjıasd lafa gel, velilerdeki ezilmiş psikoloji. Öğretmenlerin arasından 3-5 çürük yumurta değil sağlam yumurta anca çıkıyor. Bu çok doğrudur. Öğretmen olamamış veya öğretmen olmayı küçümsemiş ve sonradan öğretmenliğin kendince rahatını görünce ah vah diyemeyip öğretmenlere bindirenler kaynıyor ortalık. Sokakta sorsan herkes öğretmen bir nevi neden maaşı meb teki öğretmenler alıyor acaba ayrıca ben sakinim cereb derslerde bir öğrenciyi yazı yazdırmak için diğer öğrenciyi omuzlarını uvdurmak için kullanan öğretmenler duyuyoruz. diğer mesleklerde de var böyle adamlar ör: rulman-damacana vs vs örnekleri google de aratabiliriz
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Yılmaz Özdil demişti ki, "1500 liralık telefon aldığımız çocuklarımızı 1200 lira maaş alan öğretmenlere emanet ediyoruz." Çok doğru.
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 şimdi arkadaşalr hepiniz çok haklısınız kesinlikle.ama ufak bi ricam olucak.bu mesleği canı gönülden yapmak için okumuş ve atanma zorlukları yüzünden yıllarca işsiz kalmış olan en az 15 öğretmen adayı intihar etti. yılmaz özdilin bu cümleyi ettiği beyaz showda konuk olan şafak öğretmen de.. yani o yüzden geçmişimizde ve şuanda mesleği hakkıyla yapmayan,eğitim hayatımızı mahveden öğretmenlerimiz bile olsa,sırf bu mesleği yapamadığı için intihar eden bu insanlara saygıdan azcık daha yumuşak cümleler kuralım lütfen edit:şafak öğretmen intihar etmedi.kanser hastasıydı ve atanamadığı için sağlık güvencesi yoktu.tedavisi gerektiği seyirde gidemedi ve malesef tek bir derse bile giremeden öldü
saturn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Almanya 2 . dünya savaşı için başarı araken ilk önce öğretmenlerin maaşlarına zam yapmakta bulur çarelerden birisi olarak. öğretmen rahat olsunki nesile daha verimli olsun
saturn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 annemle kanka olmadığı için beni sevmeyen öğretmenim vardı ağzımla kuş tutsam yaranamazdım. ne yapayım kadın yüzünden öğretmenlerden nefret mi edeyim.
escape Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 "roket adam" said: Yılmaz Özdil demişti ki, "1500 liralık telefon aldığımız çocuklarımızı 1200 lira maaş alan öğretmenlere emanet ediyoruz." Çok doğru. this
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 kendi kazandıkları bölümün 2 katı puanla bölüm kazanacak öğrenciye bişey anlatıyor
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 aynen.puanlara bi göz atın derim=)
saturn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 forgiver said: kendi kazandıkları bölümün 2 katı puanla bölüm kazanacak öğrenciye bişey anlatıyor bilgiyi hala üniversite giriş sınavı ile ölçen ve üniversite sınavı sonrası insanın birşeyler öğrenmesi ve kendini geliştirmesini yok sayan zihniyet.jpg
calimero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 "1500 liraya aldığımız telefonlar günde 1 dolar kazanan çocuklar tarafından üretiliyor." bu daha güzel oldu sanki bir de öğretmeniz biz, gelecek nesil bizim eserimiz moduna da hastayım. ha demiyorum ki maaşlar artmasın, ama yani 600 lira maaş alan, sosyal güvencesi olmayan, günde 10 saat çalışan adam/kadın sorgulanmalı daha önce.
saturn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 DoruK said: o yüzden yenilmişler zaten savaşı nasıl olduğunu biliyorsun oraya kadar çıkmaları bile maharet.
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 o da senin skilline craftına bağlı ama
calimero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 adam öğretmenleri savunucam diye nazi oldu asdhagdfjkafada
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 calimero said: "1500 liraya aldığımız telefonlar günde 1 dolar kazanan çocuklar tarafından üretiliyor." bu daha güzel oldu sanki bir de öğretmeniz biz, gelecek nesil bizim eserimiz moduna da hastayım. ha demiyorum ki maaşlar artmasın, ama yani 600 lira maaş alan, sosyal güvencesi olmayan, günde 10 saat çalışan adam/kadın sorgulanmalı daha önce. kesinlikle. ve bunun öğretmen versiyonu da var 4c ile çalıştırılan .ayda 400 tlye güvencesi tırt
saturn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 saturn said: forgiver said: kendi kazandıkları bölümün 2 katı puanla bölüm kazanacak öğrenciye bişey anlatıyor bilgiyi hala üniversite giriş sınavı ile ölçen ve üniversite sınavı sonrası insanın birşeyler öğrenmesi ve kendini geliştirmesini yok sayan zihniyet.jpg arkada kalmasın Öğretmenler harici çok yüksek maaşlar alınıyor demedik ama öğretmenlere de 10 k alıyormuş gibi müdahale edilmemeli
saturn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 cerebralis said: calimero said: "1500 liraya aldığımız telefonlar günde 1 dolar kazanan çocuklar tarafından üretiliyor." bu daha güzel oldu sanki bir de öğretmeniz biz, gelecek nesil bizim eserimiz moduna da hastayım. ha demiyorum ki maaşlar artmasın, ama yani 600 lira maaş alan, sosyal güvencesi olmayan, günde 10 saat çalışan adam/kadın sorgulanmalı daha önce. kesinlikle. ve bunun öğretmen versiyonu da var 4c ile çalıştırılan .ayda 400 tlye güvencesi tırt ve meb te
calimero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 cerebralis said: kesinlikle. ve bunun öğretmen versiyonu da var 4c ile çalıştırılan .ayda 400 tlye güvencesi tırt ya elbette, ben yozdil'in lafına ve bu minvalde yırtınan öğretmenlere söyledim bunu. yoksa öğretmen adaylarının dershanelerde köle gibi çalıştırıldığından da haberdarım...
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 arkada kalsaydı daha iyiydi bişi dememişsin zaten
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Yukarda dediğim gibi işlerini adam gibi yapan kimseye suç bulan yok. İnsan çocuğunu emanet ettiği kişinin işini ehli ile yapmasını bekler. Bunu yapmayıp üstüne bir de demogoji yapanlar yığınla. Öğretmenliği idealist olduğu için seçen bir avuç azınlık çıkar. Zaten bu kişiler de işini ehli ile yapar. Benim lafım bunu "parası eh, tatili çok" diye seçip bir halt yemeyen çoğunluğa. Siz de biliyorsunuz ki öğretmenlerin çoğu bu klasmanda. O yüzden yok öyle değil falan filan bi geçiniz.
Öne çıkan mesajlar