tinu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 http://www.sehirfirsati.com/deals/tumturkiye/airfasttickets/993777?nlp=&CID=TR_CRM_1_0_0_273&a=1668 aldım 2 tane , 195 TL gidiş dönüş vergiler hariç, ilgilenen olur diye şey ettim kiev e beşiktaş maçına gitmeyi düşünenler kiev de var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Hangi firma oluyor abi bu? 195 liralık çek, atıyorum bilet 295 ise aradaki 100 lirayı cepten ödicen gibi bir şey mi bu yoksa net 2 adet bilet mi, netse hangi firmadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 indirim değil direk 195 TL diyor burda bilet fiyatına AirFastTickets.net ile İstanbul ve Ankara'dan yurt dışında yaklaşık 25 şehre uçabileceğiniz gidiş-dönüş uçak biletlerini vergiler hariç 77 Euro'ya (195 TL) sunar. Direkt veya aktarmalı tüm uçuşlarınız için uçak biletinize ne kadar ödeyeceğinizi bilmenin konforunu yaşayın! İstanbul'dan Uçabileceğiniz Şehirler Londra Paris Barselona Amsterdam Roma Berlin Atina Madrid Prag Milano Kiev Münih Frankfurt Lizbon Marsilya Brüksel Viyana Hamburg Zurih Stokholm Düsseldorf Ankara'dan Uçabileceğiniz Şehirler Münih Frankfurt Londra Viyana Varşova Bükreş Amsterdam Bir yıl boyunca dilediğiniz zamanda dilediğiniz ülkeye uçabilmek için bu Groupon'u kaçırmayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 güzel aslında ama, vergiler ne kadar oluyor? danası anasını geçmesin de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 kiev e baktım mesala bubilet.com dan en ucuz gıdıs donus 215 euro,Aerosvit Airlines ile, vergiler ne kadar oluyor? paris en ucuz 302 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 işte abi ben de onu soruyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Bence çok aşırı da uygun değil ya vergiler hariçse. Pegasus kampanyaları falan da aşağı yukarı bu fiyat. Önceden alırsan daha bile ucuz. Bunların güzelliği "ben yarın gidicem kuponum var aha" diyebilmen anladığım kadarıyla, yoksa erken rezervasyonda her türlü daha ucuza bulursun ynai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Ayrıca hani rahat rahat uçuyoduk lan? AKP BİZE RYAN AIR VER!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 aha kazık yedik, almayın sakın, aynı firmadan AirFastTickets.net yani , yılbaşı zamanın da paris e gidiş dönüş uçak bileti baktım, Bilet fiyatı Vergiye tabi her yolcunun tipi: Yetişkin (168.00 Taban fiyat + 249.00 Havalimanı vergileri): 417.00 TRY Bilet fiyatı tüm yolcular için vergiler dahil 417.00 TRY yani gidiş-dönüş uçak bileti 168 TL vergiler hariç, yani ben bu biletlerle parise gitmeye kalksam 27 tl zarardayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ASŞDLKASİŞDLASKD GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 bende almayi düsünüyordum 2 3 tane iyi oldu haber verdigin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 aeahuea abi vergi dediğin seyden zaten ryan air turkiyeye yanasmıyo adamlar almanyada 6 euroya bilet satıyo tek yon turkiyede 60 euroya satamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 bu ülkede araban varsa zenginsin, uçağa biniyorsan zenginsin, hatlı cep telefonun varsa zenginsin, hepsinde haracı pardon vergiyi geçiriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar