razzo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 yeni bir foto makinesi almak istiyorum baslangic seviyesinde. nikonun veya canon un baslangic seviyelerindeki fotograf makinelerini dusunuyordum taa ki bu sony nex serisini gorene kadar. boyut olayi cok iyi. anladigim kadariyla cekim kalitesi de gayet iyi. siz ne onerirdiniz ilk duzgun fotograf makinesini alacak olan fakat cok da bu konuda bilgi sahibi olmayan benim gibi genclere? =) Not: yurtdisindan (almanya) alma sansim var kasim ayinin sonlarina dogru. daha mi avantajli olur yurtdisindan almak fiyat acisindan? Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Daha vizör alışkanlığı da edinmemiş olduğuna göre nex 5n al gitsin. TR'de 1600 TL civarına taksitle alınabiliyormuş stokta bulunduğu sürece. Kit lensi ile alırsın sen bu sürede tecrübe edinirken sony ve 3.parti markalar bu sisteme daha bir sürü lens çıkaracak zaten o kısımlarına kafanı yorma derim. Ben bu işten biraz anlıyorsam eğer, bu nex5n ve kit lens gayet harika bir kamera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 elektronik vizör mü olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 nex5n'de vizör yok evf nex7'de var 10 yıla kalmaz tüm makinelerde olacak bişey ayrıca ama tabi başka bir konuda tartışılması gerekne bişey öyle diyosan 550D al aynı paraya kocaman taşırsın yanında iğne deliği gibi vizörden de bakar çekersin fotoğraflarını iyi makinadır son tahlilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 panasonic lumix gx-1 cikti bugun. ozellikleri mukemmel gorunuyor. 0.09 sn gibi auto focus hizina sahip. 12800 ISO'a kadar cikabiliyor. 4.2 fps. 413 gr alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 oha fotoğraf makinası polisin mi öle aynasız falan? *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 nex 5n bakan varsa eğer kaçırmasın bu ilanı :) http://www.dijitalfokus.com/index.php?topic=12310.0;topicseen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 of ben atlardım da haftaya kadar gider o makine teyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 dpreview'da nex-7 incelemesi var okumanızı tavsiye ederim feci bi makine geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 1 haftaya abd'ye gidiyorum, ucuzdur herhalde orada diye bu aletlerden alabilirim. son gelişmeler nedir şimdi, hangi aletler iyi, hangileri yaramaz, nerden karşılaştırabiliriz, dslr'ın yerini tutar mı pratikte? bilgisi olan araştırmış birileri aydınlatsın lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 sony nex 7 ve nex 5 dslr gibi alet. ben incelemesine tam bakmadım ama arkadaş canon 600d den iyi diyordu(sallamış da olabilir). ama dslr niyetine kullanılacak makinalar bunlar. taşıması da çok rahat ufak oldukları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 anladım, dün sony nex5'i denedim de, malak gibi kafama götürünce farkettim ana bunun vizörü yok diye, garip geldi. yalnız şarjı hemen bitmez mi böyle yahu? değişik bi alet, 7'yi orada denerim hoşuma giderse alırım o halde, sony midir yani bu işin piri diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 aynasızlarda sony önde şu an. nex 7 nin üzerinde vizör var. nex 5 için de ekstra alıyosun vizörü ama pahalı. nex 7 almak mantıklı. ilerde diğer markalar nasıl ürünler çıkarır heyecanla bekliyoruz. bu gidişle dslr olayı boyut olarak küçülecekmiş gibi geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 nex5n alın nex5 ilk çıkanlardan nex5n ise gerçek bir dslr killer nex7 de vizörlüsü(elektronik) megapiksellisi bi de vücutlusu işte tabi pahalısı da olmuş oluyor olympus om-d5'e de bakın ben ondan alıcam bir ara türkiye'den millet alsın da 2.el olarak satsın diye bekleyeyim diyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ya ben nex 5 derken nex5n den bahsediyodum, yanlış yazdık sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 valla n var mı yok mu dikkat etmedim ama geçen gün baktım muhtemelen iyisini koymuşlardır reyona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 nex 7 aldım. Dalışta kullandığım için mümkün olan en küçük boyut gerekiyordu. Bunu da sağladı. Dalış dışında performansı diger prof makinaları aratmıyor. Kendi lens sayısı az olduğu için adaptör ile diğer lens leri kullanmak zorunda kalıyorsunuz. Tabi ki auto focus ve aperture gibi ayarlar gidiyor. Ama sonuçlar çok iyi Focus peaking olayı inanılmaz kolaylık sağlayan bir şey (özellikle macro sualtında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 dalış yapıyosan belki çoktan almışsındır ya ben gene de söyleyeyim, rokinon'un nex uyumlu 8mm fisheye lensi var: http://www.bhphotovideo.com/c/product/818650-REG/Rokinon_FE8M_NEX_8mm_Ultra_Wide_Angle.html güle güle kullan bu arada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 EYVAH! AYNASIZLAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 yav said: dalış yapıyosan belki çoktan almışsındır ya ben gene de söyleyeyim, rokinon'un nex uyumlu 8mm fisheye lensi var: http://www.bhphotovideo.com/c/product/818650-REG/Rokinon_FE8M_NEX_8mm_Ultra_Wide_Angle.html güle güle kullan bu arada =) Bilgi icin sagol ancak bu lenslere uygun port yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 port derken housing'teki şeylerden bahsediyosun heralde? nex'lere uyumlu tek balıkgözü lens bu aslında, bildiğim kadarıyla da sualtında balıkgözü çok tercih ediliyor. uygun housing imkanı olmaması kötüymüş. bir de sony 16mm için balıkgözü converter'ı vardı galiba şimdi hatırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 yav said: port derken housing'teki şeylerden bahsediyosun heralde? nex'lere uyumlu tek balıkgözü lens bu aslında, bildiğim kadarıyla da sualtında balıkgözü çok tercih ediliyor. uygun housing imkanı olmaması kötüymüş. bir de sony 16mm için balıkgözü converter'ı vardı galiba şimdi hatırladım. aynen. nex 7 için nauticam housing yapıyor yalnızca. 16mm için port da var, ancak çok bir faydası yok, 18-55 ile biraz idare edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ilk dalışımdan örnek. çok çalışmak lazım bu makina için. Çok ayar gerekiyor :/ deniz tavşanı, boyu 3-4 cm yer Girne Uploaded with ImageShack.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 nex 7 + nikon 300mm +2x tele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 güzelmiş de bi bulanıklık var. UV filtreyi mi çıkarmadın, lens mi kirliydi, tripod mu dandik, odak mı yanlış? =) edit: adaptörle autofocus gidiyo demişsin hehe. odak yanlış muhtemelen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar