Oski Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 evet. ethernet kablosuyla bağlı modem ps3'e. internette söylenen portları açtım. ama açmadan önce de bir kaç maç atmıştım bir sorun yaşamamıştım. portları öyle, olur da sıkıntı çıkar falan diye açtım önlem olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 hangi portları actın bi buraya yazar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 aklımdan sayamam şu an da evde değilim ama ea sitesinde yazan portlardı yani. google'a "which ports open fifa" "why u no work" yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Ultimate Team oynadım ilk kez, kontrat olayını bilmediğimden 7-8 oyuncumun kontratı bitti. Bok gibi kaldık derken Paket satın alma yerini keşfettim bi gold paket aldım, takımı düzelttim son anda. Kadroda ele gelir tek De Rossi var ön liberoda bi de sol açıkta 78lik hızlı bir Arjantinli var, diğerleri oyunun verdikleri işte 60-65lik adamlar hep. Yalnız De Rossi'yi göbekte gören korkup quit yapıyor 2-3 kez oldu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 60'lık adamları yüksek paceli seçip ve chemistry oynatıp yüksek takımlara çakan tipler türemiş forumlara baktımda, biri de bana denk geldi sanırım dün gece. Kendi ayarım diyip 60-65lik adamla oynadım 6 tane yedim, ama adam şut çekmeyi çok iyi biliyordu her pozisyonu tavana astı zımba gibi, şaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 şimdi biz arkadaşa fifa 12 yükledik. tek bir oyuncuyu kontrol ederek 2 kişi aynı takımda lig yapmak istiyoruz. bulamadık takımdan tek kişiyi kontrol etmeyi. bilen varsa şurdan dese iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 tek bir oyuncuyu kontrol etme var ama 2 kişi birlikte 1er oyuncuyu kontrol ederek lig yapma yok. internet üzerinden takım kurarak ayrı bilgisayarlar üzerinden oynayabilirsiniz anca. ama onda da kendi oyuncunuzu yaratıyosunuz. virtual pro modun adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 tek oyuncu geliştirmeli modda iki kişi tek oyuncu olarak oynayabiliyormuş. ancak sadece seçilen oyuncu gelişiyor. bir de takımda kadro değişikliği yapamıyorsunuz. oynadık biz biraz öyle ama formasyon ve kadro değiştiremeyince yattı bizim zevkimiz :) aslında böyle bir tek oyunculu mod olsa iyi olur. legend modunda oynanmıyor iki kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar