Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bütün çocuklardan nefret ediyorum.

Ra_d

Öne çıkan mesajlar

beyler sadist misiniz,psikopat mısınız?norton nedir o yazdıkların ya?tamam herkes sinir olur veletlere ama ne bu nefret çocuklara karşı ya?[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

yuh ulan burda çocuktan bahsediyoruz az sakin olunda bir anlayın onların 18 yaşında olmadığını gidip bağırsanız, onlara ''bunlar benim için çok önemli'' deseniz bile pek birşey ifade etmez onlar daha düşünsel ve duygusal zekasını tamamlayan bireyler. Bu şeyleri ancak ve ancak sizin yaşınızda biri yaparsa söyleyebilirsiniz ama maketlerinizi parçaladı vs diye bir çocuğa bukadar sinirlenmek, kafan kaşınıyor diye pireye kızmak kadar anlamsız ve yararsız.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 01 Ekim 2004 01:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya iki tarafta coşmasın.
bu yapılanlar anlayışla düzelecek durumlar değil.eğitimle alakalı.çoğu bireyden(ki bende bunlara dahilim) bu kadar anlayışlı olmasını bekleyemezsiniz.deminde söylediğim gibi ben kendime 300 milyon harcarken düşünüyorum.elin veletleri oynasın diye 300 milyon veremem yani.

ama bu çocukların ağızlarını burunlarını kırmamızı gerektirmez. haklıda gösteremez.çünkü ne olursa olsun onlar çocuk.[signature][hline]bence kimse yanlız olmamalı
Sosyal ağlarda paylaş

En güzeli kitleyin odayı ya misafir geldiğinde yatın uyuyun. Olaya eve misafir almamakla başlayabilirsiniz :) İnanın kapı ve telefon çalması bile beni rahatsız ediyor. Yaşasın huzurlu ev ortamı

[Bu mesaj Mino tarafından 01 Ekim 2004 02:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...