Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bütün çocuklardan nefret ediyorum.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bügün eve gelen iki adet felaket yaramaz çocuk burago arabalarımı bok etmişler.bazılarının camı kırık.bazılarının vitesleri.

sinir oluyorum.hala evdeler.bi daha bana yaklaşmaya kalkarlarsa iki tane patlatacam.hemde en okkalısından.[signature][hline]bence kimse yanlız olmamalı
Mesaj tarihi:
laf dinnemeyen kcuk veletler
hic bir seyin degerini bilmezler
bi de bunlarin anneleri babalari korumaci olurlar cocuk degilmia bisi affedicen diye
ulan 2 yilimi verdigim hobilerimin urunlerini mahvediyolar ne affetmesi
odunla beline beline geciricen cocuklarin

kapicinin karisi temizlige geliyo onun kizi cikolatali elleriyle llama oyuncagima ellemis her yeri kahverengi kahverengi lekeydi cikarmak icin yikamak zorunda kaldim deliricektim ki bu kucuk bi ornek

laf dinnemeyen kucuk veletleri dedigim gibi bellerine odunla beele beele geciricen :p[signature][hline]...valla!
Mesaj tarihi:
oyuncaklarını parçaladılar diye dövmek ha? öldür bence...:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 30 Eylül 2004 00:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
zor bir durum. :)
ben bütün çocukları severim.
çocuklar iyi eğitilmemiş sanırım. bazılarına gerçi eğitim falan da sökmüyor. doğuştan canavar oluyorlar.
yine de çocuklar çok sevimli oluyorlar kardeş..
sıkma canını...[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Mesaj tarihi:
altı üstü oyuncak... zaten senin oyuncak yaşın geçmiş..

ahaha.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 30 Eylül 2004 00:13 tarihinde demiş ki:
Allahtan içimizden kimse çocuk olmadı :)

:)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..

Mesaj tarihi:
abso valla çocuktum ama hep kendi oyuncaklarımla oynadım.kimsenin oyuncağına göz dikmedim.

ayrıca bi tane burago 1/18 ne kadar bi bakın isterseniz.[signature][hline]bence kimse yanlız olmamalı
Mesaj tarihi:
oyuncak yaşı geçsede insanın çocukluğundan bir parçanın gitmesi insanı delirtir...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
oyuncakla cok uzun zamanini ve emegini harcadigin koleksiyon parcalari arasinda buyuk bir fark var
dalga gecmektense biraz dusunun

ben de cocuk oldum evet
benim de yaramazliklarim vardi, ama ben de bir sey yaptigim zaman cezasini cekmem gerektigini ogrenmistim, cocuklarin ogrenmesi gerkeen bu
anne babalar giderek daha da korumaci oluyolar, cocuklar emege saygi denen seyi ogrenemiyolar
ne de olsa annemle babam beni korur herseyi duzeltirler diye dusunuyolar
teee
aci cekmiyolar, olgunlasamiyolar bu nedenle[signature][hline]...valla!
Mesaj tarihi:
said:
Ra_d, 30 Eylül 2004 00:15 tarihinde demiş ki:

ayrıca bi tane burago 1/18 ne kadar bi bakın isterseniz.

ulen ben burda manevi değerleri savunuyorum sen parasına bakıyon:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
benim misketlerim vardı hatırladığım. bazılarını ayırıp isim takardım..çocukluk işte...
az misket oynamadık. mors,kuyu, baş....
;)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..

Mesaj tarihi:
said:
Volfied, 30 Eylül 2004 00:16 tarihinde demiş ki:

anne babalar giderek daha da korumaci oluyolar, cocuklar emege saygi denen seyi ogrenemiyolar
teee
aci cekmiyolar, olgunlasamiyolar bu nedenle

bide çocuk işte demiyolarmı *!hrrrrrrrrrr*[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
oole bisi yapan cocugun en deger verdigi seylerinden birini parcalicaksin ve anlaticaksin iste boole bir sey diye
cocuk en az 7 yasini gecmis olmali sonucta oole etrafta kosturan feci yaramaz bisi olmak icin (ve evde salinabilecek birsey olmasi icin)

o laflarda da cok iyi laf dinler cocuklar dikkatlerini cekebildigin zaman
ki dikkatleri az seyde ta odaklanmistir zaten dogru durust, onalri kullanip cok guzel ogretebilirsin[signature][hline]...valla!
Mesaj tarihi:
said:
Volfied, 30 Eylül 2004 00:16 tarihinde demiş ki:
oyuncakla cok uzun zamanini ve emegini harcadigin koleksiyon parcalari arasinda buyuk bir fark var
dalga gecmektense biraz dusunun

ben de cocuk oldum evet
benim de yaramazliklarim vardi, ama ben de bir sey yaptigim zaman cezasini cekmem gerektigini ogrenmistim, cocuklarin ogrenmesi gerkeen bu
teee
aci cekmiyolar, olgunlasamiyolar bu nedenle

güzel yazmışsın.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..

Mesaj tarihi:
bende küçükken çok yaramazdım[7 yaşında arkadaşın burnunu kırdım:D] ama iyi bir disiplin aldım.Şimdinin bebelerine uyuz oluyom:-P[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
Kardeşler
Küçük çocukların görevi kırıp parçalayıp yıkıp dökmek, annelerinin görevi de onları koruyup size kızmaktır.
Düşünün ben bir de maket yapıyorum, inanılmaz para ve emek döküyorum. Evin istediğim noktalarında burago arabalarım var. Bir burago bugün 60-70 milyon arası para. Çocuklar da bunları hayalgüçlerine göre vvvvm bum bum diye çarpıp döküyor. Bir de maketi düşünün, 200 dolara yakın para harcayıp üç ay uğraşıp uçak yapıyorsunuz, velet daha yapım aşamasındaki aleti buluyor, siz "Hayııır" diye yetişene kadar düşüyorum düşüyorum ııııı diye çaaat yere çarpıyor onu, 200 dolar da uçak da çöpe.
Şimdi suçlu veletler mi?
Sizin yok mu suçunuz?
Var.
Koruyun malları. Ben dolaba koydum, hatta inadına camlı dolap, kapısına da asma kilit. Anneleri lagaluga yaparsa, teyze onun tanesi 3000 dolar, koleksiyon parçası gibi saldırılarla teyzeyi püskürtün, iki tanesi 1 milyon olan arabalar var, alın onlardan verin veledin eline sussun. Bu kadar. Üzülmeyin, üzdürmeyin, üzmeyin.
Mis gibi.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Mesaj tarihi:
voys haklisin bazi cocuklar da feci uslu oluyolar
ama su anda burda yaramaz cocuklardan bahsediyoruz
mesela ben o yaramazlardan dim, ama daha kucuky asta bana emegin degeri ogretildigi icin abimle ben asla oyuncak kirmadik, ben sadece fazla hareketliydim (bebekken bebek tasmasi takmak zorunda kalmislardi bana yola kosuyorum diye hehe, su goguse takilan sirtin tam ortasindan bi klipsle ipine baglanan, o derece yaramazdim)
abim ise gayet sakin hareket etmeyen bi cocuktu, konusmazdi dinlerdi otururdu oole

iki tur cocugu da biliyorum sonucta
genelleme yapmadim, sadece belli ki bu eve misafir gelen cocuklar abim gibi veletler degil, benim sinifima girenler :P

ama belli ki bunlar emegin ne oldugunu ogrenememisler, yoksa ben asla birinin koleskyion parcalairna maketlerine dokunmazdim, kendim cunku oturup 4 saat boyunca legodan yaptigim evin yikilmasini kaldiramazdim

daha cok yazarim ama konu sapar, genelleme yapmadigimi belirttim sadece[signature][hline]...valla!
Mesaj tarihi:
said:
Eternal, 30 Eylül 2004 00:19 tarihinde demiş ki:
Sana emrahtan bizim cocuklarımız onlar
adlı sarkıyı tavsiye ediyorum
sdf

Yada sana emrahtan
"benim hic oyuncagım olmadı amca"
repligini armagan etmek en iyisi :)[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Mesaj tarihi:
said:
lancelotdulac, 30 Eylül 2004 00:23 tarihinde demiş ki:
büyüdüklerinde seri katil olup oyuncak araba yerine kellenizi keserler.Dikkat edin derim.

aha tehditler gelmeye başladı:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
said:
Deli_Haci, 30 Eylül 2004 00:23 tarihinde demiş ki:
Kardeşler
Küçük çocukların görevi kırıp parçalayıp yıkıp dökmek, annelerinin görevi de onları koruyup size kızmaktır.
Düşünün ben bir de maket yapıyorum, inanılmaz para ve emek döküyorum. Evin istediğim noktalarında burago arabalarım var. Bir burago bugün 60-70 milyon arası para. Çocuklar da bunları hayalgüçlerine göre vvvvm bum bum diye çarpıp döküyor. Bir de maketi düşünün, 200 dolara yakın para harcayıp üç ay uğraşıp uçak yapıyorsunuz, velet daha yapım aşamasındaki aleti buluyor, siz "Hayııır" diye yetişene kadar düşüyorum düşüyorum ııııı diye çaaat yere çarpıyor onu, 200 dolar da uçak da çöpe.
Şimdi suçlu veletler mi?
Sizin yok mu suçunuz?
Var.
Koruyun malları. Ben dolaba koydum, hatta inadına camlı dolap, kapısına da asma kilit. Anneleri lagaluga yaparsa, teyze onun tanesi 3000 dolar, koleksiyon parçası gibi saldırılarla teyzeyi püskürtün, iki tanesi 1 milyon olan arabalar var, alın onlardan verin veledin eline sussun. Bu kadar. Üzülmeyin, üzdürmeyin, üzmeyin.
Mis gibi.

sen de güzel yazmışın...

bu orhan gencebay'ın şarkısı gibi oldu.. sen de haklısın.. hahahaha

imzan da müthiş. haha[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..

Mesaj tarihi:
hic de efendim kucuk veletlerin gorevi parcalayip kirip dokmek degildir
bu sadece simartilmis veletlerin yaptigi bir seydir, annelerinin de cocugumu disiplin edemiyorum demek yerine one surdugu bahanelerdir
disiplin edilen cocuk cok guzel uslu davranir yeri geldiginde, cocuklugunu da yasar yani yaramazligini yapar yeri ve zamaninda
(kendi evinde kendi oyuncaklarinla istedigini yap, ama bunlari bir kere kaybedersen bir daha yok cok basit bir ornek)[signature][hline]...valla!
  • Yeni Oluştur...