BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 istanbuldan gidicem. ido maşallah 80 tl ile beni benden aldı. giderken kara yolu, gelirken eskihisar - topçular vapuru ile dönecem. giderken körfezi dolaşmak mantıklı geldi bana. TEM'den giderken ne çıkışından çıkmam gerekiyor? Bursa mı? yoksa yalova diye bir çıkış var mı? ya da gölcük filan mı? bilen var mıdır acep? vardır elbet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 izmit batı'dan cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 sonra yalova tabelalarını takip ediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 en mantıklısı pendikten binmek, yalova da iniosun direk. eskihisar vapuru 45 tl, pendikten bindiğin 3 kişiye 75 alıyor ( kişi başına artıyor o ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 80 abi az önce baktık. 2 kişi gidicez. dönüşte kullanıcaz zaten o olayı. yorgun oluruz direk ona bineriz diye. giderken kara yolu daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 paraya kıy hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Sus ve yalovaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 gidişte de vapur kullancam ya. aynı yere gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Pendikten binmeyin şu idoya, feribotun soluganlarından gına geldi artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ne işin var abi yalovada. yalova'dan bildiriyorum şu an gelme buralara, hiçbişi yok izmiri fln 10sene önceden takip ediyorlar resmen... kara yolu dersen körfezi doloşcaksın mecburen, bu da izmit üzerinden gölcüge gidersin gölcükten yalova yolunu görürsün zaten öyle gidersin ama pendikten vapur yaparsan bayağı kısaltırsın yolunu, 40dakikada fln gidiyor pendik - yalova vapuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 yalova 10 numara emekli şehridir. sahili yeter. zaten başka bişiyi de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 piyalepiyale said: Sus ve yalovaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 forgiver said: paraya kıy hacı bence de,yıllarca bursaya feribot konulanaya kadar yalovaya feribotla gidip oradan bursaya gittim geldim. en mantıklısı yine de yenikapıdan(karşıda oturuyorsanız da pendikten)feribota binip gitmek.gideceğin yolda yakacağın yakıtla neredeyse aynı paraya gelir,üstelik de dinleyerek gider gelirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 adam haklı, feribot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 piyalepiyale said: Sus ve yalovaya devam et. ahaha win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar