Nazca Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 kardeşini görüp bu kadar dagıldıysam seni görseydim ne olacaktı bilemiyorum belkide oradaydın gözlerim seni aradı. Bütün tadım kaçtı gerçi napacağımıda bilemiyorumdum belki 200kişi arasında sana kafa atıp yerede serebilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 ne güzel de aklımdan çıkarmıştım seni. nerden de karşılaştık ve öyle baktın ki bana :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Sevindim, ehe. Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 lan kac gundur mesajini bekliyorum, onemli olanlari siklemedin de dun kafam guzelken attigim salakca mesaja mi cevap veriyorsun. Derdin ne senin kizim? Sorunlu musun nesin? Ah bi de gozlerin o kadar tatli olmasa :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 1- hiç sevmiyorum seni ben. 2- güzel çekmişsin bro beklediğimden güzel çıktı. 3- karmin maddesini yazmayacaktın pakede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 gerizekalı ergen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 sen gittin gideli hep iyi şeyler oluyor hayatımda. kafamdaki her sıkıntıya bi çözüm çıkıveriyor kendiliğinden. hayat rayına oturuyor bunu hissediyorum ama 2 ay sabretsen birlikte yaşayacaktık bunları... bir hiç uğruna bitirdin bu ilişkiyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Aynı nasırdan, aynı yerde bende de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 aferin böyle devam et. en az 1 ay daha beklersin sen bi dahaki teklifimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 "şaşkınlık..mutluluk..heyecan..korku.. bütün bunları bir arada yaşıyorum.. daha dünün küçük kız çocuğu ben... ANNE oluyorum....." seks yaptınız lan neyine şaşırıyorsun yazamadım facebooktan tebriklers canım falan filan yazdım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 10 gündür resimlerini benden engelliyormuşsun ki ex'in görmesin diye. Birde geldin ağladın önümde dakikalarca. Bende sessiz sedasız ayrıldım. Mallık bende ağzına sıçıp bırakmam lazımdı. En son seni görmeye geldiğimde kapının önünde dikilmiştim, 10 cm önümden geçtin ve sözde görmedin. Evet dağ gibi, Leonidas gibi adamı görmedin. Bu kadar mı rol kesilir, yalan dolan, entrika çevrilir. Yazık... Şeytan diyor cuma günü git iş çıkışına, içini dök, kayışı kopar, rahatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Lord, sen otobandan önceki son çıkışı kaçırmışsın hacım 1 değil 2 kere, şu saatten sonra iş çıkışına gidip içini döksen de fıs bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 işte boyle ararsın deli divane gibi. peşinde kopek olunca yüz verme 1 hafta aramadık mı hemen ''cok merak ettim seni'' bu daha iyi gunlerin guzelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Lord_Argos said: 10 gündür resimlerini benden engelliyormuşsun ki ex'in görmesin diye.. yok abi, burada paylaşırsın da grup halinde tenga fest'e kurban gider diye korkuyor kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 şş kızıl, boşmusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ich liebe dich Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 naber mutlu oldun mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 lan bi mesaj atıyosun sen iyi ol, bi mesaj atıyosun konu nerelere geldi hay allah, sapık mısın nesin yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 cicibeybe said: Ah be veda ben yazıcaktım sana halbuki neden 1 ileri 2 geri yapıyorsun ki peşinden koşturabileceğini falan mı sanıyosun soğudum resmen iki günde This. Yoyo taktiği. Bunu kullanan kızları Eşrefle kınıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 ahaha bende de var öyle bi tip. ben de aynı taktiği uyguluyorum kendine sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 O eğitimi doğum gunume ayarladin ya, allah da seni bildiği gibi yapsın beach. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 beach akdsaskjdasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Unutmamız gerek her şeyi, başka türlü olmayacak. http://grooveshark.com/#!/s/1000+More+Fools+Acoustic/j08YV?src=5 Hiçbir şeyden emin değilim ama çok sıktım biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 ellere furda bize yoh mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar