Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ona mesaj atıcağına buraya yaz - topiki

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kardeşini görüp bu kadar dagıldıysam seni görseydim ne olacaktı bilemiyorum belkide oradaydın gözlerim seni aradı. Bütün tadım kaçtı gerçi napacağımıda bilemiyorumdum belki 200kişi arasında sana kafa atıp yerede serebilirdim.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
lan kac gundur mesajini bekliyorum, onemli olanlari siklemedin de dun kafam guzelken attigim salakca mesaja mi cevap veriyorsun. Derdin ne senin kizim? Sorunlu musun nesin? Ah bi de gozlerin o kadar tatli olmasa :((((
Mesaj tarihi:
sen gittin gideli hep iyi şeyler oluyor hayatımda. kafamdaki her sıkıntıya bi çözüm çıkıveriyor kendiliğinden. hayat rayına oturuyor bunu hissediyorum ama 2 ay sabretsen birlikte yaşayacaktık bunları... bir hiç uğruna bitirdin bu ilişkiyi...
Mesaj tarihi:
"şaşkınlık..mutluluk..heyecan..korku.. bütün bunları bir arada yaşıyorum.. daha dünün küçük kız çocuğu ben... ANNE oluyorum....."

seks yaptınız lan neyine şaşırıyorsun yazamadım facebooktan tebriklers canım falan filan yazdım sdf
Mesaj tarihi:
10 gündür resimlerini benden engelliyormuşsun ki ex'in görmesin diye. Birde geldin ağladın önümde dakikalarca. Bende sessiz sedasız ayrıldım. Mallık bende ağzına sıçıp bırakmam lazımdı. En son seni görmeye geldiğimde kapının önünde dikilmiştim, 10 cm önümden geçtin ve sözde görmedin. Evet dağ gibi, Leonidas gibi adamı görmedin. Bu kadar mı rol kesilir, yalan dolan, entrika çevrilir. Yazık... Şeytan diyor cuma günü git iş çıkışına, içini dök, kayışı kopar, rahatla.
Mesaj tarihi:
Lord_Argos said:

10 gündür resimlerini benden engelliyormuşsun ki ex'in görmesin diye..

yok abi, burada paylaşırsın da grup halinde tenga fest'e kurban gider diye korkuyor kız.
Mesaj tarihi:
cicibeybe said:

Ah be veda
ben yazıcaktım sana halbuki neden 1 ileri 2 geri yapıyorsun ki peşinden koşturabileceğini falan mı sanıyosun
soğudum resmen iki günde

This. Yoyo taktiği. Bunu kullanan kızları Eşrefle kınıyoruz.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Unutmamız gerek her şeyi, başka türlü olmayacak.

http://grooveshark.com/#!/s/1000+More+Fools+Acoustic/j08YV?src=5

Hiçbir şeyden emin değilim ama çok sıktım biliyorum.
  • Yeni Oluştur...