Starscream Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 çok kaptırma işte olursa olur. çok büyütünce .iplenmiosun. sen seni büyüten kızları ipledinmi mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 beni büyüten kızlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 tanışma tutosu lazım xunn bi el atıver sana zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ya yokmu senin haz etmedigin sana asılan tipler. hani amiyane tabirle yoklukta bile gideri olmayan tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 aslında tam tipimsin de dış görünüşünle çelişen aşırı tutuculuğun (şakirt diyecem anlamıyacan) beni korkutuyor senden bana hayır yok galiba canım... şakirtlerin kız versiyonlarına ne diyoduk la bunların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 kez-ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Yanına gelesim var okby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bu mesajı bana yollayacaktı. çok yazıyor diye yollamadı. gel bro gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Sakın ölme. Başkası ölsün önce bi anlıyım nası bişiymiş. Sonrasında bakarız. Ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ulan karşılaşmadığımız bir orası kaldıydı. nerden denk geldin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 oğlum bak git profilimden. lan neden sürekli seni görüyorum ben ya. stalklıyomusun napıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Ah be veda ben yazıcaktım sana halbuki neden 1 ileri 2 geri yapıyorsun ki peşinden koşturabileceğini falan mı sanıyosun soğudum resmen iki günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 kac gün oldu mesaj attin ne aradin.uzaklara gittik diye ne cabuk unutulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Senin ben tribine osurıyım şalına zıçtığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ulan kaç sene geçti be hala mı sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Ya sanırsam bir daha görüşürsek son olacak o görüşmemiz. İnşallah kalbini çok kırmam O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 5 yıl sonra izmir'de, bizim sokakta ne işin var ki senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 nabion kevaşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elrosin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 ara verelim dedik 1 hafta geçti.. 2 aydır sevişmedik len! bir erkek için sevişmemek ne demek biliyormusun lan ayı. Sevişecem len sokaaa çıkıp malımı sallaya sallaya 'derya kuzusu isteyen varmı?' diye bağıracaaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 işte bunlar hep seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 fw: Konu:Lafım hepinize Bir de evlilik hayali falan kuruyordunuz, zaaaa Xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ulan keşke aldatsaymışım seni ya da ne bileyim ağzına yumruk falan atsaymışım. o zaman anlardım bu ayrılığın sebebini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 haftalar sonra "nasilsin" diye mesaj attin ya daha nasil olabilirim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 kes sesini diyişini bile özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar