manve Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 10 sene kanka olmak mericligin tavani heralde. benim mesajima gelince, gecen markette gordugum hanim kizimiz gulusun hala beynimin kivrimlarinda bir o yana bir bu yana cereyan ediyor. allah belani versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Vingthor said: 3 sene beraber ol. 2.5 sene kavga et. son 3 ayın 2 ayında HİÇ konuşma. ayrıldım diye aldatıyor oldum başkasına gitmiş oldum. herkes böyle biliyor sanırım. zerre alakam yok bide. hayır bu ilişki bırakılmaz hangisi bırakılır arkadaş ben anlamıyorum ki? piii nubluktan başka bişi değil o laflar lol nub de geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 csrt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Belki beni uyandıran arabanın gürültüsü olmuştu belki de farların ışığı, gözlerimi açtığımda noel ağacından sallanan ışığa boğulmuş bir oyuncağa benziyordum. O sırada yüzünü göremediğim bir adamın, sen "çok yalnız" olmalısın dediğini duydum.. Mevcudiyetim şu 2 cümleden ibaret, yanımda olmanın bir anlamı yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Vingthor said: 3 sene beraber ol. 2.5 sene kavga et. son 3 ayın 2 ayında HİÇ konuşma. ayrıldım diye aldatıyor oldum başkasına gitmiş oldum. herkes böyle biliyor sanırım. zerre alakam yok bide. hayır bu ilişki bırakılmaz hangisi bırakılır arkadaş ben anlamıyorum ki? ahahahah lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 kavurma said: Belki beni uyandıran arabanın gürültüsü olmuştu belki de farların ışığı, gözlerimi açtığımda noel ağacından sallanan ışığa boğulmuş bir oyuncağa benziyordum. O sırada yüzünü göremediğim bir adamın, sen "çok yalnız" olmalısın dediğini duydum.. Mevcudiyetim şu 2 cümleden ibaret, yanımda olmanın bir anlamı yok! noldu abi kısa mı sürdü mutluluk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Ne bileyim ya uykum kaçtı gece uyandım falan bazen saçma sapan oluyor herşey, sonra normale dönüyor. Mutluluğa devam anlayacağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ahahah bende de benzer durum vardı. seninki benimkine benzemez umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ya 1 ay oldu, iyi gidiyor ancak birşeyler eksik onu bulamıyorum. tuzu mu şekeri mi çözemedim o yüzden uykularım kaçıyor durmadan. çözene kadar da böyle gidecek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 bir seyler hep eksik olacaktır ya salla.oldugu kadar. konuya geri donelim... belki yarın gelirsin ve olur da bilet kalmaz diye senin icin de bilet aldım.muhtemelen gelmeyeceksin ama umut iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 bana mı diyon ne bileti olum aldmaşlsdmasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Get a room sdfdsgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 kavurma said: bana mı diyon ne bileti olum aldmaşlsdmasm ajklsfasdhdksd konuya donelim dedik ya la, ona mesaj atacagıma buraya yazdım iste sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 aynen konuya dönelim sdfdf, akşama geliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 bi mesaj atmamı mı bekliyodun yani günlerdir? sen atsan ne olurdu ölür müydün? bırakın artık şu tavırları sevgili kadınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 lan niye gidip baskalariyla nisanlaniyosunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Eski platonik askın,bomba gibi karsına cıkacak yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 yani bir insan nasıl bu kadar yüzsüz olabilir aklım almıyor bu ne pişkinlik arsızlık yuh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 sen ne kendini beğenmiş biri çıktın ya. kim bu kadar kaldırdı senin bi tarafını çok merak ediyorum. dön bak bi aynaya, özeleştri yap biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 hadi gel artık ya sıkıldım evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 İnsanlar çok garip hatun, bende bir o kadar geri zekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 lan seni oraya yonetici diye koyanların kalıbına tukureyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 madem paristesin, dönüşte uğrasana lan bana. yolun üstü be ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 çok kararsız kaldım senin yüzünden abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar