0ne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 mesaj atacağım kimsem yok, olmasında zaten, hayatıdma fazlasıyla sorumluluk var bi de kız arkadaş beni baya baya yapar. Aslında bi kardeşim var mesaj attığım o'da bu sene üniversiteye başladı ama gittiği bölümün öğretmenlik için formasyon olayını falan değiştirmişler, reklamcılığa giricem diye tutturdu, şimdi yine sınavlara hazırlanıyo seneye yine baştan başlıyıcak. Ulan ben 1 yılı dolduramadan üniversiteden hele ki elektronik müh. gibi bi bölümden ayrılmak zorunda kaldım, şimdi o bölüm beğenmiyo ya gidip boğasım geliyo. Gerizekalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 -topac dışı- benim ev arkadaşı var kız için 1000 mesaj aldı, adam kıza 3 mesaj attı bir daha mesajlaşmadılar. o da bu durumdan dolayı muzdarip numarasını veriyim istersen mesajlaş adamla. -topac dışı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 edik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ona mesaj atıcağıma 0ne a mesaj atıyodum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 atın lan sizimi kırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 sen beni uyuyorum saniyorsun ya, aslinda ben sogumakla mesgulum senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Rüyamda gördüm seni, pek bi güzeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Beni bıraktığın bu yer çok soğuk, neden getirdin ki beni buraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 sevdim bu basligi ben. sana verecegim sevgiyi kiraz agacina gostersem karadut vermisti simdiye. yok sana artik ilgi milgi. de haydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 ginaly said: sinsi sinsi düşürüyorum seni ağıma, küçük kaşar seniiii oo plan işliyo mu hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Hani sevisecektik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 ne hırkası ya ne hırkası ne hırkası dalga mı geçiyorsun benimle ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 abovv, beklenmedik bi dogumgunu hediesi mi aldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 O zaman sana hirka ormus biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 patronu rezalet bi hırkayla gelmiş işe ona kızmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 hırka giymeyi sevmiyo ve birisi zola hırka giydirdi bence sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 patronu silah zoruyla hırka giydirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 bir gece öyle bir gel ki dağıtarak saçlarını, güzelsin öyle güzel bir eylül akşamında yanıma gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Yoksa, goremezsin gercek rengini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 bugün finaller sebebiyle evime geri döndüm. 2 ay önce ayrıldığım kahpe ile karşılaştık. çok ilginç bir ayrılış sürecimiz olmuştu. ben üni için uzaklara gidince başkalarıyla fingirdemişti, ben de seçim yapmasını söylemiştim ve diğer tarafta kalmayı tercih etmişti. :D ahaha, sebep olarak da uzakta olmamı söylmişti, haklıydı. bugün bilardo oynamaya gidelim dedik. bir baktım pencereden, bizim hatun da içeride. o gavat da vardı yanında ve 3-4 kişi daha vardı. ilk geri dönelim dedim arkadaşlara, döndük girmeden. sonra niye girmiyoruz ki ulan biz dedim, gelin dedim... girdik, oynadık oyunumuzu. 40-50 dk sonra kalktı bunlar. geçiyor karşımdan, yere bakarak. kolları da kıpırdamıyor hiç, bayağı bir kasıldı geçerken. biraz rahat ol ya, o kadar triplere girmene gerek yok. zaten ufak şehir, hep pişti olacağımız için alışmak en iyisi bu durumlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Unutama beni ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 nickine ekmek banasım geldi abi harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 baba ben çıkıyorum. gece gelmem. merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar