yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 http://tazeservis.com/admin/uplfiles/b_91595086.jpg Dün marketten aldım. Evde 2 parmak atıp tadını denedim ve heyecanlandım bir an, çok güzel geldi nedense. Sabah olsa da ekmek kızartıp bunu sürüp yesem hobarey dedim. Sonra sabah dediğimi yaptım da... böh. Kötüymüş yahu :( Makarna'yı bunla yapsam nasıl bişey olur acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 tereyağına niye parmak attın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 bulaşık çıkmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 iğrendim senden ıyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 tereyağ benim parmak benim yiyen benim sana noluyor edik: 3 farklı jpeg denedim 3'ü de çıkmıyor niye ki merak eden google'lar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 seni tereyağına parmak atıp sonra o parmağı yalarken hayal ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 canon sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 bal çok yararlı bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 akciğere bile faydalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 margarin mi tereyağ mı şimdi? ikisi arasında devasa fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 TEREM YAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ahaha ona mı tereyağ diyormuş bu fakirler. gidip tereyeğ yanına da bal alın öyle yiyin. bu ne böyle aromalı aromalı böyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Aklıma bu konu geldi: http://forum.paticik.com/read.php?20,5770309 bu arada içindeki katkı maddeleri nelermiş baktın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ben başkaları varken parmakla yemeği karıştırmam birbirine yemekte de yalamam parmak falan doğal ballı falan yazıyo aroma değilşeker felan da yok zaten ekstradan. ama diğer tereyağlarının ömürleri epey uzunken buna 15-20 gün biçmişler. illa vardır bişiler. makarna yapıcam bunla ballı hardallı patates güzel oluyorsa ballı margarinli makarna da güzel olur düz mantığı işlettim bakalım nolcak bu arada 250 gramı 2,5 tl mi ne bunun. Tereyağ ile bal'ı ayrı ayrı alayım desem çok masraf olurdu :P reçel vardı evde sırf tereyağ alcaktım aslında marketten de bu ürün tavlayıverdi beni işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Senin yaptığın iş benim öğrenci iken yaptığım şaraplı pilava benzemiş. Not: rengi pembe oldu sadece bir halt değişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 kedi düz mantığını senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar